Ha 2 hónap múlva lesz állásod, addig mit csinálnál? Munkát érdemes addig vállani vagy vmi más elfoglaltság?
2 hó és megvan fixen az állásom. Januártól ugye, papírok megvannak.
Addig ciki nem dolgozni vagy mit csináljak? Ti mit tennétek?
Ha van elég pénzed, hogy kihúzd addig, akkor élvezd az életet. Úgyis jönnek az ünnepek, használd ki, hogy van szabadidőd. Az első fél évben úgysem illik szabadságot kivenni (legalábbis szerintem).
Ha meg kell a pénz, akkor valami alkalmi munkát vállalj el addig, sok üzletnek kell a segítség a karácsonyi pörgés idejére, mert nagyon megnő a forgalmuk.
Oké. Én, amikor hosszú ideig nem volt munkám, ezeket csináltam:
-tanultam két új nyelvet tankönyvekből, videókból
-végigcsináltam néhány rövid, online tanfolyamot olyan témákban, amik érdekelnek
-kertészkedtem
-festettem
-olvastam
-megtanultam horgolni
-megtanultam ékszereket készíteni, amiket eladtam az interneten keresztül
Nem csinálnék semmit, eljárnék túrázni, kirándulni, itt a karácsony, újév, simán elrepülne 2 hónap.
Most igazából még jól is jönne 2 hónap szabadság, hogy végre tudjak haladni a lakás felújítással, mert meló mellett csak áll az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!