Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért titkolhat előlem egy...

Miért titkolhat előlem egy ismerősöm ilyen dolgokat pl. hogy hol, kikkel szilveszterezett, ha rákérdezek?

Figyelt kérdés
Magánéletre hivatkozik mindig de most ez miért olyan nagy titok? Vagy nem illik ilyeneket kérdezni? Néhány éve ismerem de nem túl szoros ismeretség
2022. jan. 1. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenki viseli jól, ha megkísérelnek könyékig kotorászni a magánéletében! Szerinte nem tartozik rád ez, - amivel egyet is értek! Én itt, te ott! Én ezzel, te azzal! Én így, te úgy! Nem javít vagy ront senki helyzetén a másik múltbeli programjának ismerete, de ne csámcsogjon senki azon, hogy én kivel, mikor, hol és hogyan töltöttem az időt, mert ha nem volt ott, akkor semmi köze ehhez! Ilyen egyszerű!
2022. jan. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.