Jó kis szilveszterezős sztorik?
Az van, hogy anyámékkal meg a tesómmal fogom tölteni a szilvesztert, ami dög unalom lesz. "Barátaim" nem hívtak sehova. De biztos fogják majd kérdezni, hogy mit csináltam. Azt nem mondhatom, ami valóban fog történni, kinevetnének.
Valami jó kis szilveszterezős-berúgós sztorikat írjatok!
Hát ez nem berugós lesz. De a legkedvesebb szilveszteri emlékem, amikor 17 évesen otthonmaradtam a nagymamámmal (utolsó pillanatban fújták le a házibulit, a többiek szórakozóhelyre mentek de én nem szeretek oda járni). Napközben sütiket és pogácsát sütöttünk, majd egész este szilveszteri műsorokat néztünk. A következő szilvesztert már nem élte meg a nagyim. Visszagondolva jöttem rá, hogy milyen jó is volt, hogy így alakult, különben nagyika egyedül lett volna és egyébként is félt amikor durrogtattak.
Egyébként azóta is otthon töltök minden szilvesztert, számomra túl erőltetett a "mindenképpen bulizni kell" mentalitás ilyenkor. Ha úgy alakulna, hogy a komplett baráti társaság összegyűlik akkor elmennék de nálunk ilyenkor mindenki 1000 felé szakad.
Na véletlen elküldtem.
Ha ennyire érdekel mások mit gondolnak akkor kamuzd azt, hogy nalatok volt baráti összejövetel. Páran iszogattatok egy régi baráti társaságból.
Mond azt, hogy házibulit szerveztél 2 barátoddal/unokatestvéreddel. + tesó esetleg
Valami ivós játékokat a netről szedj össze.
Valami sablon sztorikat gondolom ki tudsz találni, a játékok mellé.
S hogy mikor mi volt, (pl kidőlés) azért nem tudod, mert részegen eltörtétek az órát, s még másnap is fél órát kerested a telefonod.
A részletekbe nem kell belemenni.
Pedig normalis valasz az, hogy minek akarsz vetiteni...
nekem lett volna sztorim de ilyen hulye mentalitasu embernek nem jar juti falat. Sorry.
Legyel kreativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!