Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Netelántán nektek is tele van...

Netelántán nektek is tele van a péniszetek/vaginátok mindennel? Képes vagy pozitívan tekinteni a jövőévre, vagy inkább bele se gondolsz mert nem akarod előre felcseszni az agyad?

Figyelt kérdés
Csak érdekel hogy nektek is elegetek van-e, úgy nagyjából mindenből. Vagy nálatok f@sza minden? Mi helyzet felebarátaim?

#közvélemény-kutatás #reprevzentatív
2021. dec. 31. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Majd csak jobb lesz.

Jelenleg így látom a helyzetet mert azért látom a reményét hogy jobb lesz egyszer valamikor, viszont még van mit tennem és ez egy ideig még elfog tartani.

2021. dec. 31. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a világra/országra gondolok ez a véleményem. De igyekszem a magam dolgaival törődni.

Első 2 hétben kiderül, hogy bejön e a tervezett házvásárlás, ha bejön akkor nagy az esélye, hogy jó év lesz, ha nem akkor megint nagyon göröngyös lesz, mint szinte az összes.

De jó lenne már legalább egyszer, hogy olyan év legyen, hogy pozitív összességében és közben még nem is rohadt nehéz. Csak olyan kis kellemes pozitív.

Nehéz hinni benne, pláne, ha az ember még kb. sose tapasztalt ilyet, de azt mondják egyszer fordul a kocka meg ilyenek. Hát akkor legyen így 2022 ben, és nem csak nekem :)

2021. dec. 31. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Pókhálóval, azzal van tele...
2021. dec. 31. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Látom a folyamatos fejlődést az életemben és a lehetséges szép jövőket.

Inkább amiatt érzem rosszul magam, hogy rettenetesen könnyen eltudom rontani vagy megtudom hosszabbítani az utat felesleges körök futásával.

Most is éppen tanulnom kéne, helyette itt gyakorizom, mert szorongok és félek az óriási tananyagtól amit el kéne sajátítanom. Meg persze a következményektől ha nem teszem meg és emiatt leblokkoltam.

2021. dec. 31. 21:49
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Nálam még ilyen nem volt. Tegnap ahogy beszéltünk a mai napról, szóval a szilveszterről, valami hatalmas rémület fogott el. Ma kora este is végig rossz érzésem volt, szinte féltem. Ahogy rá gondolok a közeledő évre, szintén rossz érzés fog el.

Nem tudom mi lesz, de ilyet még nem éreztem...

2021. dec. 31. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Félek elveszítem páromat.

Már hónapok óta azon gondolkozok, vajon hogyan dolgoznám fel, ha elveszíteném. Hogy honnan jött ez a gondolat, nem tudom.

A szörnyű, hogy történt már ilyen egyszer, egy hozzátartozómmal. Vele kapcsolatban is ilyen gondolataim voltak. El is veszítettem, betegségben elhunyt.

#15 vagyok

2021. dec. 31. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!