Mit tanultál 2021-től?
A kérdést saját magam ihlettem, mert úgy érzem az életemben egy sorsfordító év 2021. Úgy igazából nem történt semmilyen nagyobb volumenű esemény, de azt hiszem elkezdett megfogalmazódni bennem, hogy ki is vagyok valójában és mit akarok. Volt néhány szituáció, amikor életemben először nyíltan kiálltam másokkal szemben az igazamért (mások me is jegyezték, hogy ezt a határozott oldalamat eddig nem ismerték) és felálltam (szó szerint) olyan asztal mellől, ahol nem tiszteltek.
Fiatal korom ellenére húztam határokat, amiket nálam idősebbeknek sem hagytam, hogy átlépjék. Egyszóval nagyon sokat változtam és tanultam ebben az évben.
Ha gondoljátok osszátok meg ti a tapasztalatokat, szívesen fogadom!

Sok dolog rajtam múlik, hogyan döntök/nem döntök, cselekszem.
Nem jó megoldás, hogy mindent magamba zárok, beszélni kell, meg kell szólalni.
Ez a társadalom egy nagy rakás xar, csak rosszabb lesz.

2021-től semmit nem tanultam, ez az év eléggé kimerítő volt számomra lakásvásárlás, felújítás miatt. A munkahelyen is pangás volt, amit nem szeretek, de a lakás miatt jól jött ez az időszak.
Viszont értem miről ír a kérdező én a korábbi éveimet éreztem hasonlónak, minden évben úgy éreztem, pozitívan lépek előre az életben, főleg emberileg fejlődök nagyot.
Kicsit azt érzem, hogy ebben az évben pont ez az emberi fejlődés állt meg, cserébe anyagilag léptem előre, vagyis jelen állapotban leginkább csak lenulláztam magamat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!