A Lidl áruházakban miért van mindig káosz?
A városban, ahol lakom, 3 Lidl is van, és mind ugyanolyan:
- mindenütt békák, dobozok és konténerek (alig lehet elférni, de emellett még balesetveszélyes is)
- flegma, kelletlen, "mindenes" eladók
- állandóan kígyózó sorok a pár percenként, random nyitó-záró pénztáraknál (sajnos az önkiszolgáló kasszákkal sem javult a helyzet, mivel oda csak 1-2 áruval mehetsz, olyan kicsi a rakodó felületük)
De sokan szeretik, amit én nem értek.
Q: mindenütt békák, dobozok és konténerek (alig lehet elférni, de emellett még balesetveszélyes is)
A: Éjszakai árufeltöltésre nem találnának embert vagy olyan eszeveszett összegért lenne csak, amennyit nem tudnának kigazdálkodni ilyen árak mellett. A dobozok azért vannak, mert gyorsan lekapkodják az árukat a vásárlók és így keletkezik folyamatosan a hulladék. A konténerek meg azért vannak, hogy abba gyűjtsék ezeket a hulladékokat, amit aztán a vevőtérből elvisznek. A béka akkor balesetveszélyes, ha nincs leeresztve, miközben pakolják. Ha ilyen van, szólhatsz a bolt/műszakvezetőnek.
Q: flegma, kelletlen, "mindenes" eladók
A: Lehet, hogy kiérdemelted a stílust, mivel én nem ezt tapasztalom. A mindenes eladók azért vannak, mert ez így hatékony.
Q: állandóan kígyózó sorok a pár percenként, random nyitó-záró pénztáraknál (sajnos az önkiszolgáló kasszákkal sem javult a helyzet, mivel oda csak 1-2 áruval mehetsz, olyan kicsi a rakodó felületük)
A: Jelentkezz dolgozónak, állítólag folyamatosan keresnek embert, hátha te majd jobban csinálod.
Q: De sokan szeretik, amit én nem értek.
A: Kizárólag az áraikat szeretik, sem a szolgáltatás, sem a termékek minősége nem olyan, hogy egyébként is szívesen mennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!