A Lidl áruházakban miért van mindig káosz?
A városban, ahol lakom, 3 Lidl is van, és mind ugyanolyan:
- mindenütt békák, dobozok és konténerek (alig lehet elférni, de emellett még balesetveszélyes is)
- flegma, kelletlen, "mindenes" eladók
- állandóan kígyózó sorok a pár percenként, random nyitó-záró pénztáraknál (sajnos az önkiszolgáló kasszákkal sem javult a helyzet, mivel oda csak 1-2 áruval mehetsz, olyan kicsi a rakodó felületük)
De sokan szeretik, amit én nem értek.
Nekem vegyes a tapasztalatom. Valahogy úgy látom, ahol egymás mellett van egy LIDL meg egy Aldi ott vagy az egyik hanyag és a másik patika vagy fordítva.
A mi városunkban pl. a lidl amiben állandó a felfordulás és az aldi szuper rendezett és kényelmes, míg pl. ahol a párom nagyszülei laknak, ott fordítva.
#10: Persze, én meg folyamatfejlesztéssel foglalkozom a napjaim nagyobb részében, aztán érdekel, hogy az ilyen szakértők miért és hogyan találják fel a spanyolviaszt. Szórakoztató, na :)
Hát én dolgoztam LIDLbe pár hónapot.
Igazából nem véletlen az hogy az összes boltban az van amiket itt leírtatok..ezt várja el a multi..
Erről nem a dolgozók tehetnek, én is egy zombi voltam, kicsinált mentálisan és fizikálisan.
Nem a vásárlók a fontosak, egyszerűen tényleg olyan mint valami gyárban. Vér komolyan van véve az egész, ha lassan húzód a békát leba*nak, nem reális elvárások pl mosd fel az egész boltot tiz perc alatt és hasonlóak. Persze lehetséges de tiszta nem lesz az biztos.
Aztán inkább töltsük ki az árut hogy hogy halomban álljon és már ne is a helyén legyen mint hogy menjen vissza maradéknak..amikor azt a sz*Rt alig szoktak vinni..
A kassza borzasztó, nem véletlenül dobálják már szinte az árut. Nap végén lebaszás ha lassú volt a kasszad (merik).
Kevesen is voltunk egy műszakban ennyi feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!