Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Lidl áruházakban miért van...

A Lidl áruházakban miért van mindig káosz?

Figyelt kérdés

A városban, ahol lakom, 3 Lidl is van, és mind ugyanolyan:

- mindenütt békák, dobozok és konténerek (alig lehet elférni, de emellett még balesetveszélyes is)

- flegma, kelletlen, "mindenes" eladók

- állandóan kígyózó sorok a pár percenként, random nyitó-záró pénztáraknál (sajnos az önkiszolgáló kasszákkal sem javult a helyzet, mivel oda csak 1-2 áruval mehetsz, olyan kicsi a rakodó felületük)

De sokan szeretik, amit én nem értek.

2021. dec. 27. 17:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Nekem vegyes a tapasztalatom. Valahogy úgy látom, ahol egymás mellett van egy LIDL meg egy Aldi ott vagy az egyik hanyag és a másik patika vagy fordítva.

A mi városunkban pl. a lidl amiben állandó a felfordulás és az aldi szuper rendezett és kényelmes, míg pl. ahol a párom nagyszülei laknak, ott fordítva.

2021. dec. 27. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Ja a Lidl az nálunk is ilyen. Full balkán. Ha akció van nem lehet semmit se venni mert ott veszekednek egymással az emberek. Minde össze vissza van kirakva. Mindenki kézzel tapogatja a péksüteményeket. A raklapok le vannak baxva a sorok között. Kerülgetheted őket. Én ezért nagyon ritkán járok lidlbe. Nem mondom hogy soha, de 2 havonta ha egyszer.
2021. dec. 27. 18:13
 13/22 anonim ***** válasza:

#10: Persze, én meg folyamatfejlesztéssel foglalkozom a napjaim nagyobb részében, aztán érdekel, hogy az ilyen szakértők miért és hogyan találják fel a spanyolviaszt. Szórakoztató, na :)

2021. dec. 27. 18:16
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk is az Aldi százszor különbb. A Lidl nagyon tré. Még a Spar is oké, meg van egy Coop ahova ritkán járok az is rendben van. De a Lidl az a legalja.hu
2021. dec. 27. 18:19
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Magyar Lidl. Ez magyar tempo, nem a Lidl.
2021. dec. 27. 18:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én dolgoztam LIDLbe pár hónapot.

Igazából nem véletlen az hogy az összes boltban az van amiket itt leírtatok..ezt várja el a multi..

Erről nem a dolgozók tehetnek, én is egy zombi voltam, kicsinált mentálisan és fizikálisan.

Nem a vásárlók a fontosak, egyszerűen tényleg olyan mint valami gyárban. Vér komolyan van véve az egész, ha lassan húzód a békát leba*nak, nem reális elvárások pl mosd fel az egész boltot tiz perc alatt és hasonlóak. Persze lehetséges de tiszta nem lesz az biztos.

Aztán inkább töltsük ki az árut hogy hogy halomban álljon és már ne is a helyén legyen mint hogy menjen vissza maradéknak..amikor azt a sz*Rt alig szoktak vinni..

A kassza borzasztó, nem véletlenül dobálják már szinte az árut. Nap végén lebaszás ha lassú volt a kasszad (merik).

Kevesen is voltunk egy műszakban ennyi feladathoz.

2022. jan. 3. 02:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem ennyire rossz a helyzet, viszont az elmúlt napokban az fordult velem elő, hogy vettem egy db körtét, és mangónak számolta a pénztáros, aminek 550 Ft darabja, szóval több mint 300-zal megkárosított. Aztán másnap a jégcsapretek helyett karalábét fizettem, igaz, akkor 20 Ft-tal én jártam jól. Lehet, hogy ennyire figyelmetlenek, vagy túl vannak hajszolva...
2022. márc. 11. 07:49
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Hát 16os nekem dobálhatnak, nekem múltkor a nő eltörte a tojást, mert dobált mindent, a sor meg állt. Megkértem, hogy legyen kedves kiszállni a kasszából fáradjon el a polchoz, és hozzon egy másik 10es pakkot. Ment a sértődés, pont erről, hogy őt mérik. Mondom engem aztán nem érdekel küldje akkor ide a boltvezetőt. Azt is odahívta, volt vagy 5 perc mire odavánszorgott. Elmondtam a boltvezetőnek is, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan és abszolút nem vevő orientált és most ha tetszik nekik,ha nem addig nem tágítok innen míg egy másik csomag tojást nem hoznak. Nem fizettem addig mert utána meg megvárakoztatnak. Úgy dühöngött a boltvezető, hogy neki ez miatt még két kasszát meg kell nyitnia, hogy csak na. Mondtam, hogy nem kell elvonulni puffogni, mondja a szemembe, ha baja van. Kijött flegmán odatette a csomag tojást. Mondtam, hogy a következő ilyen alkalom után nem leszek humánus, hanem akkor jön a fogyasztóvédelem. Azóta nem fordult elő még csak hasonló sem, sőt kényelmesen bepakolok a kosárba a pultról. Nem érdekel, hogy hogy kell kapkodni. Vevő vagyok, fizetek. Ráadásul sok idős vásárló is van. Múltkor egy néni szabadkozott előttem, hogy ne haragudjon fiatal ember nem tudok kapkodni, elmondtam, hogy nem is kell hölgyem, inkább segítettem neki a kosarába elpakolni, ha már az embereket ilyen szinten semmibe veszik. Úgyis az lesz, hogy fognak változtatni a mentalitáson nálunk, mert ha én rászállok valakire, akkor kegyetlenül rászállok és addig megyek, míg vagy ki nem csinálom, vagy nem állít magán. Ez lesz a boltvezetők sorsa is.
2022. márc. 11. 11:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek miatt én sosem járok Lidl-be, meg az is zavar, hogy nincs kézi kosár. Sokkal jobb az Aldi.
2022. márc. 11. 12:46
 20/22 anonim ***** válasza:
#9 Ekkora halak nem hiszem, hogy azon feszülnének, hogy hogyan lehet úgy túlterveztetni, tanúsíttatni és átpasszírozni egy egyedi engedélyeztetési procedúrán egy ilyen "találmányt", épp ezért működhet kissé szatirikus hozzászólásom. Látom, nem nálad.
2022. márc. 12. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!