Beoltatanátok magatokat és egyben lemondanátok az esetleges coviddal kapcsolatos egészségügyi ellátásról, ha cserébe minden járványügyi intézkedés alól mentességet élvezhetnétek?
Ha megműttetem a beteg térdem, akkor soha többet nem kell térdproblemával ellátniuk? Tessék?
Oltattam magam, de pl a poszt-covid tüneteimet, amit a tavalyi fertőzésből szedtem össze, azt csak magánrendelésen gyógyíttathatnám? Ezt hogyan gondolod?
#24 Te vagy korlátolt.
Mégis miért mondanék le az oltás fejében a coviddal kapcsolatos ellátásokról?
"Beoltatanátok magatokat és egyben lemondanátok az esetleges coviddal kapcsolatos egészségügyi ellátásról..."
Maga a kérdés olyan kapcsolatot feltételez három állitás között, ami azt eredményezi, hogy ha beoltatom magam, ezzel lemondok a coviddal kapcsolatos kezelésekről, de szabad leszek.
Tehát, ha nem oltatom magam, akkor nem mondok le a kezelésekről, de szabad leszek?
Vagy ha oltatom magam, de nem mondok le a kezelésekről, akkor nem leszek szabad?
A kérdésed logikai értelmezése ez. Talán te fogalmaztál rosszul...
Ok, akkor a válasz:
Beoltatom maga, nem mondok le a kezelésekről, es akkor <nem válaszoltál>
Röviden összességében: nem
Elégedett vagy? Gondolom, nem.
En is unom az ilyen tapló usereket, mint te. Egy épeszű kérdést nem tudnak feltenni, de azért nagy a pofájuk.
Azt kellene felfognid, hogy ilyen verzió soha a büdös életben nem lesz, hogy ha oltatod magad, akkor lemondasz a coviddal kapcsolatos kezelésekről.
Olyan viszont lehetseges, hogy ha nem oltatod magad, akkor fizetsz a kezelésért.
Az pedig eddig is úgy volt, es lesz is, hogy az oltott szabad, az oltatlan izolált. Ez így is marad. Kevered a szezont a fazonnal, es még te vagy felháborodva, ha hülyeséget kérdezel, és emkékeztetnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!