Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beoltatanátok magatokat és...

Beoltatanátok magatokat és egyben lemondanátok az esetleges coviddal kapcsolatos egészségügyi ellátásról, ha cserébe minden járványügyi intézkedés alól mentességet élvezhetnétek?

Figyelt kérdés

2021. dec. 25. 19:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%
A Janssen egydózisú, nem kaphatott belőle senki hármat.
2021. dec. 30. 11:24
 12/41 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy megértetted a kérdés lényegét, tízes. Nem érdekel a TB, az érdekel mennyire megalkuvóak az emberek. Milyen áldozatokra hajlandóak a korábbi életük visszaszerzése érdekében. Az sem érdekel, hogy kit hogyan nem érintenek a jelenlegi intézkedések.
2021. dec. 30. 11:27
 13/41 anonim ***** válasza:
46%
Akkor mondok le az egészségügyi ellátasról, ha nem kell fizetnem TB-t, ha ez a válasz nem tetszik, az a te problémád. Aki fizeti a TB-t, annak ellátás is jár, mert ezért fizetjük, oltástól függetlenül. Pont.
2021. dec. 30. 11:30
 14/41 A kérdező kommentje:
Megint mellébeszélsz. Ha arról akarsz beszélni, hogy miért nem vagy hajlandó lemondani az egészségügyi ellátásról, ez nem az a kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy főleg akik szívásnak érzik az intézkedéseket, hajlandóak lennének e adott feltételek mellett mentesülni alóluk.
2021. dec. 30. 11:34
 15/41 anonim ***** válasza:
55%
Igen biztos 1 adagot engednek szerinted és kivárjàk hogy a vetelytárs gyárak addig tarolnak . Miközben ez kemény üzlet verseny és akar 3 hetente bármit beadnak mert semmi nem lényeg csak fogyjon ....
2021. dec. 30. 11:38
 16/41 anonim ***** válasza:
65%

Én nem érzem tehernek az intézkedéseket, a legtöbb hidegen hagy, én nem hisztizek miattuk, a hidegben még örülök is a maszknak, mert nem fázik alatta az arcom, az viszont zavarna, ha nem kapnék egészségügyi ellátást, amikor szükségem van rá. Így is zavar, hogy egy rakás ellátás szar, hosszú a várólista, és van, amit mindenképpen magánorvosnál kell intéznem. Jól leamortizálták az egészségügyet.

Mellesleg ha Csollány kapott oltást és utána lett rosszul, akkor lehet, hogy pont fertőzött volt és arra oltottak. Egyik kolléganőm járt hasonlóan, hogy fertőzésre oltották, csak pont nem tudták, aztán hónapokra kidőlt. Ez nem az oltás számlájára írható, hanem hogy nem tesztelnek oltás előtt, szerintem fontos lenne. Nem ellenanyag szintet mérni, hanem fertőzöttséget. Arra hivatalosan nem is oltanak, ha igazolt fertőzött valaki, de ha nincs tünet, nem kontakt, nem szoktak az emberek csak úgy tesztelgetni.

Én amúgy 2 Astra és 1 Moderna után jól vagyok, nem tudom, mikor kellene feldobni a talpam. 🤷‍♀️

2021. dec. 30. 11:52
 17/41 A kérdező kommentje:

"esetleges coviddal kapcsolatos egészségügyi ellátásról"

nem általánosan minden nemű ellátásról mondanál le csak coviddal kapcsolatosról, hogy azzal se érvelhessen senki, hogyha megbetegszel, csak foglalod mások elől a helyet, aminek ha pedig be vagy oltva akkor elég kicsi az esélye. ha mindez téged nem érint, jó neked, kívánom maradjon is úgy...

2021. dec. 30. 11:56
 18/41 anonim ***** válasza:
84%
Amíg fizetnem kell a TB-t, SEMMILYEN egészségügyi ellátásról nem mondok le, a coviddal kapcsolatosról sem, bár eddig jól vagyok, szóval nem kell igénybe vennem.
2021. dec. 30. 12:00
 19/41 A kérdező kommentje:
Jól van, még mindig nem ez a kérdésem lényege.
2021. dec. 30. 12:05
 20/41 anonim ***** válasza:
0%
16@ Bizonyos dolgokat jol látsz de naiv vagy . Cs Sz konkretan a 3 után dőlt ki , D R le volt lakva de a 1 megviselte a 2 betette a kaput . Mákod van mert vagy mind a 3 sooldat vagy meg nem gyűrt le a méreg .
2021. dec. 30. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!