Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történhet ha meztelenül...

Mi történhet ha meztelenül sétálok egy erdőben és ha valaki jön szembe / valakivel találkozok?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyesmi tapasztalata akár amikor meztelenül biciklitél, sétáltál, futottál, túráztál?

2021. dec. 25. 07:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%

Ha jó nő vagy akkor megnéznek és megdicsérik az alkatrészeidet. Ha nem akkor kiröhögnek.

Ha nincs szexuális töltete a dolognak akkor jó eséllyel nem lesz belőle rendőrség, meg mire a rendőr oda érne te már régen máshol vagy ...

2021. dec. 27. 23:59
 22/34 anonim ***** válasza:
87%

igen, amúgy jogilag ez a lényeg, amit a 21-es írt. ha nincs szexualitás benne, csak simán meztelen vagy, akkor max. garázdaság szabálysértése lehet, vagy ami rosszabb, h kihívják a mentőket, aztán örökre rajtad marad h pszichiátriai beteg vagy. szóval ... mondjuk én is röhögve nézem a hasonló kihívásos videókat, ez tény, pl. mikor meztelenül akarja a csajt felszedni egy parkban stb stb, de az a baj, h nem mindenki ilyen és lehet h tényleg rendőrt hív, aztán a jó isten tudja, mit találnak ki.

én le..arnám, szal nekem 8, max röhögnék, de más ki tudja ...

egy időben divat volt a törölközős kihívás, előtte a csajfelszedős kihívás, előtte meg hogy fuss végig az utcán egy semmiben -kihívás, szal poénnak is tök jó, de nem tudni kibe akadsz éppen.-

2021. dec. 28. 11:14
 23/34 anonim ***** válasza:
11%
Egyszerűen nem értem az ilyen kérdezőt. Van egy fétise és az internet népe segítsen neki ezt megélni, feldolgozni. Csinálj egy meztelenkedni szeretők fórumot, merj kimenni az erdőbe, próbáld ki, keress ilyen videót. Itt ez nem lesz hatékony.
2021. dec. 29. 11:00
 24/34 anonim ***** válasza:
22%
kicsit pontosabban leírhatnád, mit szeretnél. X pontból B-be elmenni meztelenül? majd vissza? vagy hátizsákban a ruhával kirándulni?
2022. jan. 1. 11:23
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer két hatminc év körüli hölgy jött szembe velem egy erdei úton. Nézték ahogy himbált jobbra balra és kuncogva elmentek mellettem.
2022. jan. 2. 13:28
 26/34 anonim ***** válasza:
90%

Futni szoktam nyáron meztelenül. Néha elő fordul találkozás. Álltalában csak a meglepetés van. De vannak kíváncsiak is...

42N

2022. jan. 2. 22:29
 27/34 A kérdező kommentje:
18. 25. és 26. köszönöm, ilyen válaszokat szeretnék látni és nem olyanokat mi a többi!
2022. jan. 3. 21:54
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy a 21-el mi a bajod. Ki fognak röhögni!

Ha tetszik ha nem.

2022. jan. 3. 22:55
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle hogy miért meztelen, mert lehetséges hogy megtámadták esetleg valaki elől menekül. Érdekes erre senki nem gondol.
2022. jan. 10. 07:41
 30/34 anonim ***** válasza:
73%

29-es!

Azért az látszik, hogy valami baj van, vagy csak sétál. A kérdés is egyértelműen erre vonatkozik.

2022. jan. 10. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!