Mi történhet ha meztelenül sétálok egy erdőben és ha valaki jön szembe / valakivel találkozok?
Ha jó nő vagy akkor megnéznek és megdicsérik az alkatrészeidet. Ha nem akkor kiröhögnek.
Ha nincs szexuális töltete a dolognak akkor jó eséllyel nem lesz belőle rendőrség, meg mire a rendőr oda érne te már régen máshol vagy ...
igen, amúgy jogilag ez a lényeg, amit a 21-es írt. ha nincs szexualitás benne, csak simán meztelen vagy, akkor max. garázdaság szabálysértése lehet, vagy ami rosszabb, h kihívják a mentőket, aztán örökre rajtad marad h pszichiátriai beteg vagy. szóval ... mondjuk én is röhögve nézem a hasonló kihívásos videókat, ez tény, pl. mikor meztelenül akarja a csajt felszedni egy parkban stb stb, de az a baj, h nem mindenki ilyen és lehet h tényleg rendőrt hív, aztán a jó isten tudja, mit találnak ki.
én le..arnám, szal nekem 8, max röhögnék, de más ki tudja ...
egy időben divat volt a törölközős kihívás, előtte a csajfelszedős kihívás, előtte meg hogy fuss végig az utcán egy semmiben -kihívás, szal poénnak is tök jó, de nem tudni kibe akadsz éppen.-
Futni szoktam nyáron meztelenül. Néha elő fordul találkozás. Álltalában csak a meglepetés van. De vannak kíváncsiak is...
42N
Nem tudom, hogy a 21-el mi a bajod. Ki fognak röhögni!
Ha tetszik ha nem.
29-es!
Azért az látszik, hogy valami baj van, vagy csak sétál. A kérdés is egyértelműen erre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!