Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történhet ha meztelenül...

Mi történhet ha meztelenül sétálok egy erdőben és ha valaki jön szembe / valakivel találkozok?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyesmi tapasztalata akár amikor meztelenül biciklitél, sétáltál, futottál, túráztál?

2021. dec. 25. 07:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
téged kiröhögnének, mert kicsi a pöcsöd
2021. dec. 25. 20:10
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Én rendőrt hívnék.
2021. dec. 25. 21:36
 13/34 anonim ***** válasza:
28%
Annak idején imádtam női ruhában jármi az erdőt,főleg a ruszki laktanya környékén,volt aki kiröhögött,volt aki elővette a szerszámát,volt aki úgy csinált,mintha észre sem vett volna. Akkoriban szerencsére nem volt mobil telefon,és az emberek sem agresszív módon álltak semmihez. Ha szerencsém volt ,találkoztam kiszökött kiskatonákkal,de volt,hogy csak sima magyar kirándulóval tudtam szexelni,de nagyon jó időszak volt.
2021. dec. 26. 11:47
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Gondolom akkor te férfi vagy. És több alkalommal, véletlenül az erdőben találkoztál olyan férfiakkal, akik szexelni akartak egy női ruhás férfival???

2021. dec. 26. 11:53
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam már meztelenül sétáló férfit egy folyóparti erdőben. Kajakoztam a vízen, ez meg ott sétált a parti erdősáv szélén. Nem csináltam semmit, csak néztem, hogy ki ez a hülye, le is akartam fotózni, de mire elővettem a vízhatlan tokból a telefont, beljebb ment.
2021. dec. 26. 11:56
 16/34 anonim ***** válasza:
81%

Rád csodálkozik, elmosolyodik, és megy tovább a maga útján.

Szoktam meztelen sétálni, biciklizni, de még szembe nem találkoztam senkivel. Mikor feltűnik valaki a távolban felveszem a pólót,gatyát .

2021. dec. 27. 03:36
 17/34 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul fogalmaztam meg a kérdését, inkább erre válaszoljatok légy szíves: valaki találkozott más emberrel miközben meztelenül sétált/ biciklizett pl.: az erdőben? Mi történt?
2021. dec. 27. 06:09
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa. Pl. napoztam egy nagy tisztás szélén. Messziről feltünt két alak. Nagyon figyeltek, majd lassan közelebb araszoltak. Mikor odajöttek, kiderült, azt hitték nő, vagy párocska napozik, vagy ... , de így pár szót váltottunk, és mentek a dolgukra.
2021. dec. 27. 07:44
 19/34 A kérdező kommentje:
18. Köszi, ilyen válaszokat szeretnék látni.
2021. dec. 27. 17:22
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak jó kis sztorik!

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 27. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!