Szerintetek Alee személyiség típusa melyik lehet valószínűbb? (MBTI)
Figyelt kérdés
Egyértelműen introvertált, láthatólag érző is, szóval én INFP vagy INFJ-t mondanék rá, főleg, hogy egy interjúban mondta is, hogy " elég álmodozó vagyok". Nyílván ez nem feltétlen egyenlő azzal, hogy INFP, de a kettő között lehet szerintem2021. dec. 22. 18:06
12/13 anonim válasza:
Szerintem Intj. Sokat gondolkoztam, már ezen és én inkább látom a Te-t benne.
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem isfp. Eléggé lil peep beütése van egyébként aki szintén isfp volt. Persze nem ismerem személyesen őt de talán ez illik rá leginkább.
Akik meg itt szídják az mbti-t anélkül hogy azt se tudják hogy eszik-e vagy isszák kérem fogják be és ne kommenteljene fa$zságot.
Egyébként én egy INTP voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!