Szemüvegesek! Ti szemüvegben fényképezkedtek?
Figyelt kérdés
Például profilkép készültekor
Vagy ha társkeresőre megy fel, akkor vegyesen szemüveges-, és nélküli képeket töltesz fel?
Igazolványképeknél? Jogosítványnál
2021. dec. 22. 12:51
11/17 anonim válasza:
Én azért szoktam levenni, mert fényre sötétül a lencse és úgy nézek ki tőle a képeken, mintha vak lennék :D Amúgy másért nem veszem le.
12/17 anonim válasza:
Mikor elsős, másodikos voltam, akkor vetették le osztályfényképnél mindenkivel, de akkor még tényleg becsillant. Ma már alap rajta a fényvisszaverő réteg.
13/17 anonim válasza:
Igen, így nézek ki, mások is így szoktak meg, szemüveggel.
15/17 anonim válasza:
Én mindig leveszem képeknél, mert gyűlölöm magamon. :(
16/17 anonim válasza:
Nekem tablókészítésnél egyszer levetették, mert mindig becsillant.
Közben rosszul tettem le a pad szélére, és leesett.
Baromi mérges voltam az egészre. 8 fölöttit hordok amúgy, azóta én nem veszem le sehol, oldják meg így!
17/17 anonim válasza:
Néha kérik, hogy vegyem le, mert csillan.
A jogsi fotón az egyik szemem látszik, a másik tükröződés miatt egy fehér folt.
De hiúságból nem venném le, élőben akkor is szemüveges vagyok, akkor meg minek...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!