Szemüvegesek! Ti szemüvegben fényképezkedtek?
Például profilkép készültekor
Vagy ha társkeresőre megy fel, akkor vegyesen szemüveges-, és nélküli képeket töltesz fel?
Igazolványképeknél? Jogosítványnál
Régebben szemüveges voltam.
Természetesen szemüvegben fényképezkedtem. Vagyis úgy, ahogyan az utcán közlekedtem, ahogyan autót vezettem, ahogyan egy randira elmentem volna, ahogyan iskolába vagy munkahelyre jártam.
Ha olyan szemüvegem lett volna, amit csak olvasáshoz kell föltennem (mint az időseknek), akkor persze szemüveg nélkül fényképezkedtem volna.
Mivel többnyire lencsét használok, elsősorban az az én arcom úgymond, így a legtöbb képem is nélküle készül. De volt fenn szemüveges kép is társkeresőn anno, ahogy smink nélküli, stb is, mert nem akartam, hogy randin legyen félreértés, hogy másképp nézek ki :D
Párom majdnem mindig szemüvegben van, a legtöbb képén is viseli. Az igazolványképeknél le szokta venni, mert ott eleve ritka ami jól sikerül és nem akar még a becsillanással is bajlódni.
Minden esetben szemüvegben, mivel úgyis mindig hordom, így szemüvegben hasonlítok a legjobban magamra.
De hivatalos képeken pedig egyébként is úgy szabályos.
9-es, nem nem vetetik le.
Egyébként próbálnák meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!