Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Helyre kéne tennem a napi...

Helyre kéne tennem a napi ritmusomat, azt, hogy mikor alszok?

Figyelt kérdés

Egy ideje elég korán lefekszek, már este 6 körül. És éjjel 2-3kor kelek. Sokszor nehezen alszok el, így alakult ki fokozatosan bennem, hogy egyre korábban kezdtem el lefeküdni. Régen későn feküdtem le. És mondták már páran, hogy jó lenne arra visszaállnom. Tényleg fontos lenne helyretenni ezt az életemben? Ezenkívül elég ingerszegény életem is van, meg magányos.

25/F

2021. dec. 15. 05:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Alakítsd ki, hogy minél később fekszel le, mondjuk pl. amíg el nem éred a 21:30. órát.

Napközben mehetnél pl. futni-kocogni vagy Youtube videókra próbálhatnál testmozgást otthon.

2021. dec. 15. 05:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenféleképen. Aludj el mindig ugyanabban az időszakban, használj órát a felkeléshez.
2021. dec. 15. 07:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!