Valóban ha a vírusszkeptikusokat két hétre betennék covid osztályra dolgozni, akkor a 90 százalékuknak teljesen megváltozna a véleménye a járványról?
Te nyilván a helyi elmebeteg vagy, azért nem sikerül értelmezned.
Hol írtam az ÉN oltásomról, vagy oltatlanságomról?
Direkt semlegesen írtam, pont azért, hogy az ilyen-olyan barmok ne kössenek belém, de neked még így is sikerült.
Mellesleg, hogy nyugodtabban aludjál, oltva vagyok, mégpedig 3x is!
És képzeld, ennek ellenére nem dől a szar a számból az oltatlanok ellen mint neked, mert a jó vagy rossz döntéseink következményét magunk viseljük.
#10:
Téged diliházba kéne inkább dobni kényszerzubbonyba, mert ha ilyen gondolataid vannak, akkor nem csak súlyos mentális problémáid vannak, de még közveszélyes is vagy. Mi bajod? Nem volt Lipótmezőn internet lehetőség és most éled ki magad, hogy kiengedtek? Szánalmas nyomorult bolond.
Mellesleg, hogy nyugodtabban aludjál, oltva vagyok, mégpedig 3x is!
Akkor miért provokálsz? Ennek ellenére utolsó szóig tartom, amit leírtam.
Megteszed, hogy beviszel?
Jó lenne már egy kis pihi a munkában, szóval örülnék egy omikronnak.
Sajnos a delta már csak pár óra hőemelkedés nekem :(
"mert a jó vagy rossz döntéseink következményét magunk viseljük."
meg a rokonaink, munkatársaink, utastársaink, betegápolóink etc. Ha csak magadra vagy veszélyes, akkor akár el is patkolhatsz, és elkaparhatod saját magad.
Mert aki oltva van, az már nem is tud fertőzni, ugye? Ja, de. Szar ügy. Az elméleted szerint akkor kb. az egész emberiséget megcsorbabicskázhatnád... :D
Szerintem 90 százalékuknak pont hogy akkor sem. Ezek általában menthetetlenek.
Mak Parhar pár hete halt meg 48 évesen covidban.
40 órával a halála előtt elég ramaty állapotban is arról vlogol hogy bármi is legyen az biztos nem covid mert az ugye nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!