Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az,h olykor elég ha...

Miért van az,h olykor elég ha 1 órát alszom és olyan mintha 10+okat aludtam volna?

Figyelt kérdés
Ma 16 órakkor aludtam, fel és 17 kor felkeltem. Vissza aludtam, most ismét fent vagyok és rohandtam keszülődni, mert azt hittem reggel 7 óra. 🥴
2021. dec. 8. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincs valami normális napirended. Mindig kb. ugyanabban az időben feküdj le, és ugyanakkor kelj is fel, hogy beálljon egy normális ritmus, akkor majd nem lesz így.
2021. dec. 8. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Dehogy nincs. Minden nap hajnal 2 kor fekszek le és 6 kor kelek.

Nem lehet, h csak ennyire fáradt vagyok?😅

2021. dec. 8. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy az a bajod, hogy nem alszol legalább 7-8 órát minden nap. Akkor meg ne panaszkodj. Ha nem érzed így jól magad a bőrödben, akkor majd rendszeresen lefekszel 10 körül, ha 6-kor kell kelned, és néhány nap múlva egyenesbe jössz.
2021. dec. 8. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A kulcs fogalom a pihenés minősége, - más kérdés, hogy most valamiért "riadó készültségben" volt a szervezeted tudat alatt. Ha teheted, próbálj inkább arra rászokni, hogy rendszer legyen az életedben, mert a bioritmus borogatásának hatására idővel be fogja nyújtani a szervezeted a számlát. Lehet ideig-óráig "keménykedni", aztán "nyekk", - lehet, hogy egy életre lebénulsz (agyér katasztrófa okán) vagy olyan szinte mész tönkre, hogy lényegében sehol nem fognak többé alkalmazni, mint munkavállalót. Hallgass azokra, akik éltek már meg egyet, s mást, - az nem butaság és nem is kötelez semmire, - de akik ahhoz hasonló tanácsokat adnak, mit pl. én is adtam, azok hidd el, hogy tudnak valamit arról, amiket leirkálnak neked itt. Én világ életemben olyan helyen dolgoztam, ahol keverve kellett adnom az éjszakákat a nappalokkal, sőt még 24 óráztam is egy időben! Eléggé kemény dolog az embernek időről-időre magára találnia - és a szervezet nem felejt!
2021. dec. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!