Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én miért nem vagyok elég...

Én miért nem vagyok elég tökéletes senki számára sem?

Figyelt kérdés
Akárkivel jártam eddig, vagy randiztam akár bárkivel, még olyan sose volt, hogy valaki ne talált volna bennem valami hibát. A mostani barátom is eleinte dicsért, de így 1 év, és 3 hónap után már nem nagyon. Félek hogy ő is elfog hagyni, én meg itt maradok egyedül, hiába áldoztam rá az időmet. Kedves vagyok, bár ha valami nem tetszik, azt kulturáltan elmondom neki. 30 éves vagyok, de még sehol nem tartok. Mikor azt látom, hogy mást aki esetleg fiatalabb, vagy velem egy idős, eljegyzik kb. egy fél évnél hamarabb, és 1 év járás után el is veszik, akkor arra gondolok, hogy ezek a nők milyen hamar célt értek, biztos jobban szereti őket a párjuk, mint engem.
2021. dec. 8. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos te is egy ilyen 1 bites nő vagy még 30 évesen is, akinek egyetlen életcélja van, hogy valaki elvegye feleslegül.
2021. dec. 8. 17:28
 12/14 anonymousreview60 ***** válasza:
91%
Te szerintem görcsösen megfelelni akarsz. Emiatt nem mutatod az igazi arcodat, és részben ezért dobnak. Plusz te magad sem tudod, hogy mit akarsz, emiatt választasz magadnak nem passzoló pasit. Pszichológus segíthet feldolgozni a rossz önértékelést és a rossz sémákat. Én is járok, más miatt.
2021. dec. 8. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem kellesz!
2021. dec. 8. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Már megint a pszichológus....
2021. dec. 9. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!