Miért kezdtél pszichológushoz járni? Mennyi idő volt,mire azt érezted segít ez az egész?
Több mint 2 éve nincs senkim,ez lelkileg nagyon megviselt.
Akivel utoljára voltam,nem egészen vagyok rajta túl.
Néha gondolok rá,de sirasba torkollik..
Eleinte fizikai fájdalmaim is voltak,a rengeteg zokogastol ömlött a vér az orrombol,és napokig képtelen voltam enni.
Más problémák is vannak ezen kívül,De ez az,ami miatt igazán szenvedek.
Aki ismer,azt ajánlotta,hogy próbáljam meg a pszichológust,hátha segít.
Mi erről a véleményetek és tapasztalatotok?
2 hétig kórházba kerültem drog túl adagolás miatt, akkor voltam először orvosnál...lelkileg annyira szarul voltam hogy öngyilkos akartam lenni 2 hétig...aztán felírtak gyógyszereket, sok kísérletezés után a rivotrill-tól lettem jobban.
Azóta (5 éve) csak a gyógyszereket változtatták, még mindig sajnos szednem kell mert amúgy nem tudok aludni ha nem. De sokkal jobban vagyok...
Néha járok már csak beszélgetni vele, de mivel ennek a drogozásoknak szövödménye is lett ezért néha más okból is menni szoktam.
Na de őszinte leszek...teljesen a drogokról nem mondtam le füvet még mindig szívok pl, de amúgy szinte azonnal segítettek rajtam akkor.
Viszont ha nem ilyen súlyos problémád van akkor még 2 hét sem kell szerintem hogy valamit kitaláljanak.
Egyébként mennyibe kerül?
Átlagosan
3 eve mentem eloszor pszichologushoz. Egy mergezo kapcsolatbol szalltam ki, amivel egyutt 10 ev baratsag (?) is a kukaba kerult. Ezt nehezen dolgoztam fel, allandoan magamat hibaztattam, es az onertekelesem a nullan volt.
Nekem akkor 5 alkalom eleg volt, hogy elinditson a helyes uton. Kesobb visszamentem hozza onismeret miatt. Ez volt hosszu, es meg sok mindent elohozott, 2,5 ev volt.
Nagyjabol 1,5 eve jartam hozza, amikor a mergezo “kapcsolatom” megkeresett. Erre holt nyugodtan tudtam valaszolni. Ez annak koszonheto, hogy rengeteget beszelgettunk a pszichologussal a tortentekrol, arrol, hogy hogyan reagaltam es hogyan hagytam kihasznalni magam.
Visszatekintve, szerintem folyamatosan valtoztam. Nyugodtabb lettem, es olyan technikakat kaptam a kezembe, amikkel a nehezebb szituaciokat probalom kezelni.
9.000 forint volt egy alkalom nala, bar lattam a honlapjan, hogy mar 12.000. Itt szoktam latni, hogy atlagosan 10-12e ft egy alkalom.
Nekem minden fillert megert.
4 hónapja kerestem fel pszichológust. Nem voltam lelkileg valami jól, de elsősorban szorongás miatt kezdtem el járni.
Egy picit már jobb, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a pszichológus miatt van.
Hát, nem mondom, hogy örülök, hogy nem vagyok egyedül... de azért kicsit mégis jó érzés. Te jársz pszichológushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!