Oltatlanok, most őszintén, ti mit csinálnátok ha jövőre itthon is kötelezővé tennék az oltást?
Nem provokálni akarok csak érdekel.
Külföldre költözés?
Megpróbálni feketén elintézni hogy oltottak nyilvánítsanak?
Van ismerősöm aki azt mondta bevállalná hogy ellehetetlenítsék de oltani akkor se.
"milyen doktor?
fogorvos"
Ugye ez csak vicc és nekem nem esett le? :D
Csak is fizikai erőszakkal tudják nekem beadni az oltást.
Bármit kitalálhatnak, még azt is,hogy nem hagyhatom el a lakást.
Ezért nem mennék külföldre.
Na, épp írni akartam, hogy 1-2 ilyen hülye is akad, aki átesik rajta, és mégsem oltat (nem utána rögtön, hanem fél év múlva kéne).
Amerikában ilyenek is haltak meg a következő hullámban.
De, biztos máshol is volt.
Azért Amerika, mert egyrészt ott a leghülyébbek az emberek, ott szabadság van, és tényleg tombol a vírus - másrészt elég nagy hozzá, hogy ott legyen a legelőször ilyesmi.
Ma is van ilyen, csak már nincs benne az újságban mindegyik.
Az a baj ezzel, hogy az oltás ugyan eléggé általánosan véd (minden mutánssal szemben, csak különböző hatékonysággal), viszont, ha átesel rajta, az csak az ellen a változat ellen véd, amin átestél, a többinél csak minimális hatása van.
Ezért lehet belehalni a következő fertőzésbe.
De mondjuk ezért lehet egy télen akár négyszer is elkapni az influenzát. Az is pont így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!