Manapság sok kövér nő miért csinálja ezt? (TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
Nyugodtan megkövezhettek a kijelentésem, kérdésem miatt.
Én teljesen támogatom azokat a nőket, akik tényleg ŐSZINTÉN elfogadják azt, hogy molettek vagy plussz súlyuk van.
Most azokat említeném meg, akik a ló túloldalára esnek és folyamatos kijelentéssel, megjegyzésekkel próbálják kimutatni másnak, hogy ők igenis szeretik önmagukat és plussz súllyal is ugyanúgy csinosak, viszont, hogyha pl. először a vékony lánynak mutatkozik be a férfi és nem neki rögtön jön a "CSAK AZÉÉ MERT VÉKONY?"
Meg például kijelenti egy átlagos testalkatú lány, hogy diétába kezd, hogy jobb legyen a közérzete ő pedig reagál, hogy "Nekem nem kell diétáznom, mert elfogadom magam úgy ahogy vagyok és nem csak a piszkafák lehetnek szépek" "A férfiak seggfejek, mert mindig vékony lányokat keresnek"..stb
Remélem ennyiből leesik mire gondolok és még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért: Nincs semmi problémám a molett, plussz súllyal rendelkező nőkkel, hanem a rosszindulatú önértékelési problémával szenvedő, ilyen mentalitású emberekkel.
Amíg nem köteleznek rá, hogy kötelező randiznom velük nem zavar, ugyanígy az anorexiás és a nekem nem szimpatikus normál súlyú emberek esetén.
Viszont az tény, hogy a saját életét veszélyeztetheti, aki csontsovány, vagy elhízott. És általában a normál körüli testsúllyal a leg energikusabbak, leg boldogabbak, legszebbek a emberek, bár van akinek van ilyen jellegű fétise, de az meg akkor keressen magának olyan párt akinek ez kell.
Érdekes tény, de a kövér emberek nehezebben kapnak munkákat, és jóval nagyobb arányban lesznek egészségügyi diszkrimináció áldozatai is.
A kérdésre: kit érdekel.
Nem vagyok abban biztos, h egyáltalán létezik boldog kövér ember.
Amiket felsorolták, csak frusztrált kövér nők nevetséges önigazolásai.
A 3asnak meg gratuláltak a primitív válaszhoz: Mo. az EU egyik legelhízottabb országa, ahol nagy hagyománya van a kifogáskeresésnek, és 95% teljesen buta táplálkozás témában. Pont nem azoknak kéne beszólni, akik igényesek, sportosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!