Ez miért van manapság?
"Egy csomó helyen látom, hogy egészségtelenül kövér nőket reklámoznak"
Tudnál mutatni pár ilyen reklámot? Mert olyat láttam már, hogy plus size modellekkel reklámoznak, de olyat nem hogy kórosan elhízottakkal.
Nekem nincs bajom a body positiv hozzá állásal amíg egészséges BMI-s emberekkel reklámoznak és nem esnek át a ló másik oldalára.
De az hogy baromi sok kövér nő ekézi a vékony nőket már a vicc kategóriája. Csak a kutyák játszanak csontokkal, anorexiás, deszka és még sorolhatnám az általuk puffogtatot üres frázisokat.
És ezt teljesen egészséges szép karcsú testalkatú nőkre mondják. De ha őket kövérezik le akkor már vérig vannak sértve innen is látszik, hogy nagy úr az irigység. De tenni sokan lusták bármit is inkáb azzal takaróznak, hogy pajzsmirig stb betegségük van (amit csak úgy megjegyeznék hogy simán lehet kezelni. Nekem is alúl működik sőt egyáltalan nem is működik a pajzamírigyem, gyógyszert szedek rá és mégsem híztam akkorára mint egy lamantin hanem egészségesen vékony testalkatom van)
Kedves kérdező, fogalmam sincs. Én magam nem vagyok kövér, nem folyik rajtam a háj, viszont tagadhatatlan, hogy van rajtam felesleg bőven, kb 20 kiló. És én már érzem, hogy ez mennyire nem jó. Főleg a fizikai hatásait érzem, gyakrabban fáj a bokám, a térdem, fáradékonyabb vagyok, mint mikor a tesmagasságomhoz mérten megfelelő súlyú voltam. Kb 2 hónapja kezdtem el étrendet váltani és többet mozogni, nagyon lassan, de elkezdtek lemenni a kilók. És nem érdekel, ki mennyire reklámozza, hogy ez még oké, meg ez még lehet szép is, én érzem, hogy nekem nem oké. Nem érzem magam kövérnek, se csúnyának. Nincsenek önértékelési gondjaim, és párom is szeret így is. De én érzem, hogy kevesebbet bírok és hogy a testemnek nem jó.
A kövéreknek, túlsúlyosaknak reklámozhatnak mindent, ha rájönnek, hogy nekik ez az állapot nem jó, a világ összes reklámja kevés. De ha nem akarnak változtatni, akkor az ellenkező témájú reklámokból is mehet akármennyi, nem fognak változni.
7!
Részben igazad van, és egyet is értek veled. Viszont azért ez a pajzsmirigy dolog egy kicsit bonyolultabb ennél. Kevesen vannak úgy, hogy kapnak egy gyógyszert, minden addigi problémájuk megszűnik, és még egyéb mellékhatások sincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!