Szerintetek is ez az igazság?
Eladtam egy ismerősömnek 5 ezerért az egyik pulóverem, nem ismerem annyira, 10x láttam kb életemben. Feljött , átadtam neki amit akart ő meg a pénzt. Behívtam a lakásba beszélgetni egy 10-20 percet, majd elment. Pénz meg eltűnt. Szerintem ő vitte el mert mindvégig az asztalon volt, oda raktam, tudom zsebre kellett volna de már mindegy, hülye voltam. Lakásban amúgy anyámkon meg öcséméken kívül más nem volt, kétlem hogy ők lopták volna el, és nem is tűnt el, mindenhol kerestem, és mikor rákérdeztem a gyerekre tagadott mindent. Ez már halott ügy igaz? Ő lehetett?
Roma a srác ha számít valamit
Roma...
Abban híresek, hogy szépen hazudnak
ezekkel kár foglalkozni, "emberként" kezelni őket, látod, hogy nincs értelme. Ösztönlények.
Ha belegondolsz, hogy Indiából is száműzték őket, mégis mit várunk? 400 év alatt nem tudtak integrálódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!