Akinek 4-5 evvel ezelotti facebook képe van kint, annak nagyon eseménytelen lehet az élete?
Pont ellenkezőleg. Annak van élete, aki nem ér rá egész nap a fb-on lógni, meg minden hülyeséget kiposztolni magáról.
Te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban, kedves kérdező...
Nem kell egész nap
Ja es mar feltalaltak a mobilnetet, mindenki zsebébe ott a telefon, egy poszt 1 perc
14: Értsd már meg, hogy nem mindenki a magamutogatásban teljesedik ki. Sajnálom azokat, akik a fb-on élik az életüket, mert az azt jelenti, hogy nincs sajátjuk.
Nem tudom mit nem lehet azon érteni kedves kérdező, hogy nincs mindenkinek feltűnési viszketegsége. Viszont azt látom, hogy neked felesleges tovább magyarázni bármit is, mert nem fogod fel, amit mondanak neked
Viszont az idegen emberek nem latjak a bejegyzesemet, igy az ottani kepeket nem latjak. Bejegyzesekben vannak pár friss képek rólam, szoval csak az ismeroseim látják.
Csak a profilkepem nincs frissitve, nem szoktam szelfizni.
Abszolút nem mondanám eseménytelennek az életem, pedig nekem is kb. 3-4 éves lehet a profilképem. Szimplán csak tetszik a kint lévő kép, és nem szeretnék újat csinálni, többek közt azért, mert nem szeretem, ha fényképeznek és nem is vagyok valami fotogén :D
Meg nem is érzek arra késztetést, hogy bármit is közzétegyek FB-n. (és ezt 21 éves fejjel mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!