Akinek 4-5 evvel ezelotti facebook képe van kint, annak nagyon eseménytelen lehet az élete?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 18:46
1/21 anonim válasza:
Nem. Csak egyszerűen nem teregeti ki az életét az interneten boldog boldogtalannak.
2/21 anonim válasza:
Nekem facebook-om sincs. Biztos halott vagyok, csak még nem szóltak.
3/21 anonim válasza:
Nem igazán főleg mert inkább instagramot használok, szarok a facebookra magasról...csak azért van hogy néha körül nézzek.
4/21 anonim válasza:
A volt barátnőmnek képe sem volt. Csak a fősuli miatt regisztrál, hogy ott lehessen a sulis csoportban.
5/21 anonim válasza:
Nekem kb. 4 éves a profilképem facebookon, illetve más képeket soha nem is posztoltam, csak profilképnek állítottam be képet. Nem, nem annyira eseménytelen az életem, hanem épp ellenkezőleg, van jobb dolgom, mint folyton változtatni a profilképemet.
6/21 anonim válasza:
Én csak szimplán lusta vagyok újat csinálni
7/21 anonim válasza:
Szerintem eseménydúsabb életem van, mint az ilyen lúzereknek, akiknek nincs jobb dolga, mint azt lesni, kinek milyen régi a képe :) Nem érek rá ilyen hülyeségekkel foglalkozni, de arra sem, hogy pózolgassak, aztán válogassak, mit tegyek ki. Aki fontos számomra, az úgyis tudja, mi van velem, hogy nézek ki, a többiek meg nem izgatnak.
8/21 anonim válasza:
Ekkora egy retardált kérdést már rég láttam bocsi :D
9/21 anonim válasza:
Nekem is jópár éves van, szimplán le szrom 🤷♀️
10/21 anonim válasza:
Így van, akinek pedig nincs is Facebookja, az nem is létezik. Bravúros posztmodern logika, gratulálok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!