Mi a véleményetek a gáborromán cigánylányokról?
Ezek hagyomány, és rend szerint élnek így ebbe nőnek fel, nem fognak nőként munkával foglalkozni mert arra ott az emberük. Talán én régebben láthattam egy huszonéves és egy 50 környéki asszonyt egy drágább Mercedes terepjáróból árultak, igaz nem vettem tőlük parfümöt mert óva int a hatóság tőle az esetleges bőrkiütés és fertőzés miatt(vizelettel feljavítva stb ez is üzletág)
Viszont kérdeztem hogy honnan jöttek, és mondta hogy Kolozsvár mellől, a ruhájuk is kendőből, szoknyából és blúzból állt ami igencsak színes népies hatást keltett, ja meg a kg arany amiért szerintem 1 több mint 8 hónapot is dolgozhatok 200ezres fizetéssel nézve.
Nincs véleményem róluk... Békében élünk egymás mellett. Felhuznak bazi nagy házakat, miközben csak egy szobát hasznalnak, de baromi modon nem érdekel, hogy mit kezdenek ekkora házzal.
A kultúrája miatt hangos, engem nem zavar amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!