Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gáborromán...

Mi a véleményetek a gáborromán cigánylányokról?

Figyelt kérdés
Miért olyan hangosak mindenfelé? Nem zavarja őket, hogy nem dolgozhatnak és csak a férjeik dolgoznak? Gazdagok? Nadrágot sosem vesznek fel, igaz, hogy a szoknyák alatt nem hordanak bugyit?
2021. nov. 21. 09:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Más területen is problémák vannak, csak nyitott szemmel kell járni. :)
2021. nov. 21. 09:36
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer hallottam valakitől, aki ismerős arra romániába, hogy felhúzzák ezeket a rohadt nagy giccspalotákat, kb a ház fele be sincs fejezve, meg full csórók, csak kifelé mutatják magukat.
2021. nov. 21. 09:51
 3/22 A kérdező kommentje:
Az itthon élőkről beszélek. Nálunk a fél város tele van velük.
2021. nov. 21. 09:59
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Ezek hagyomány, és rend szerint élnek így ebbe nőnek fel, nem fognak nőként munkával foglalkozni mert arra ott az emberük. Talán én régebben láthattam egy huszonéves és egy 50 környéki asszonyt egy drágább Mercedes terepjáróból árultak, igaz nem vettem tőlük parfümöt mert óva int a hatóság tőle az esetleges bőrkiütés és fertőzés miatt(vizelettel feljavítva stb ez is üzletág)

Viszont kérdeztem hogy honnan jöttek, és mondta hogy Kolozsvár mellől, a ruhájuk is kendőből, szoknyából és blúzból állt ami igencsak színes népies hatást keltett, ja meg a kg arany amiért szerintem 1 több mint 8 hónapot is dolgozhatok 200ezres fizetéssel nézve.

2021. nov. 21. 10:01
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Nincs véleményem róluk... Békében élünk egymás mellett. Felhuznak bazi nagy házakat, miközben csak egy szobát hasznalnak, de baromi modon nem érdekel, hogy mit kezdenek ekkora házzal.

A kultúrája miatt hangos, engem nem zavar amugy

2021. nov. 21. 12:18
 6/22 anonim ***** válasza:
Amikor meglátom őket, mindig csodálom, hogy milyen ruháik vannak, különleges a külalakjuk, de valahogy mégis hasonlítanak egymásra.
2021. nov. 21. 15:37
 7/22 anonim ***** válasza:
Ok meg tudjak mi a dolguk nokent, ezert nem zavarja oket hogy a ferjuk dolgozik. Sajnos a magyarok mar osszemostak a szerepeket. Ezert nem is latok ra sok eselyt hogy magyar ferjem lesz.
2022. febr. 15. 13:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Nos először én is azt hittem, hogy a férfi dolga pénzt keresni, és a nő meg legyen otthon, és hogy nekem ilyen nő kell, ma már semmi pénzért nem jönnék össze ilyen naplopó nővel, nem nő az ilyen a szememben, a nő legyen karrierista, önmegvalósító, csak úgy, mint a férfi.
2022. febr. 19. 17:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Hat ocsem, rad is kar a kar 😅
2022. febr. 19. 21:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Amugy kotekedest felreteve, elarulnad mi miatt gondoltad meg magad?
2022. febr. 19. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!