Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki hisz olyan összeeskü...

Ha valaki hisz olyan összeesküvés elméleteknek, miszerint a COVID-19 egy laboratóriumban, ember alkotta vírus, amit ráengedtek a társadalomban hogy a világgazdaságot megváltoztassák, megtizedeljék a népességet, miért nem oltatja be magát? Nem értem.

Figyelt kérdés

Először is oltásperti vagyok.

Hallottam olyan oltáselleneseket, akik arra hivatkoznak, hogy ez egy nagy összeesküvés. Én ezt értem hogy elhiszik, de akkor miért nem oltatnak azonnal? Hisz ha ez egy világméretű összeesküvés, az oltatlanok vannak a legnagyobb veszélyben. Ugyanis akkor ők a józan gondolkodású lázadók, az oltottak pedig a birkák. És ha valóban emberkísérlet, akkor nyílván az oltottakat, a bírkákat hagyják életben, mert ővelük lehet társadalmat építeni, őket lehet irányítani. Viszont az oltatlanok önfejűek, makacsok, most sem hallgatnak a társadalomra, akkor velük mit lehetne kezdeni?

Nem hiszek az összeesküvés elméletekbe, de ha ez egy összeesküvés, akkor szerintem mindenképp az oltott "birkákat" hagynák életben....

2021. nov. 20. 15:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Épp hogy az oltottak fognak meghalni. Erre ment ki az egész. Az oltás tönkreteszi az immunrendszered és ki szolgáltatott leszel.

Én oltatlanul 3szor voltam covidos és köszönöm, szuperül vagyok, de az unokatestvérem 1 hétig volt 3 oltással lélegeztetőgépen (szerencsére rendbe jött) és a szomszédom sajnos 2 oltással bele is halt.

2021. nov. 22. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!