Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Iron Channel...

Szerintetek Iron Channel megfogja szívni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 09:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
2021. nov. 20. 23:16
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem töltsd hasznosabbal az idődet, minthogy ilyen embereken kattogsz. Akaratlanul is csinálod az ingyen cirkuszt. Sajnos nincs ebben semmi meglepő, viszont annál szomorúbb. Amúgy annyira bírom ezt a nagy ketszínűseget/álszentséget, hogy mindenki megcsinálja a nagy bejelentő videót hogy milyen szemét youtuberek vannak, de felrakja még ő is 50.-nek a kislányról a videót és nem gondol bele abba, hogy hiába van kitakarva az arcra meg mindene, a lány minden egyes alkalommal, ha megnyitja ezeket a videókat újra átéli az esetet. Főleg most, hogy friss. Nagyon nem kéne még így sem mutogatni magát a beszélgetést, a videót. De gratulálok a híreknek is, hogy kitették ország világ elé szegény amúgy is traumatizált gyereket, de természetesen beszéljünk arról, hogy milyen beteg emberek vannak a világban. Nyilván azok, akik ilyet csinálnak, de szerintem ez is beteg hogy szegény lányt mindenhova kiposztolják, és napok óta csak azzal a mozdulattal találkozik, ahogy felhúzza a felsőjét, és újra és újra hallania kell, ahogyan ezt kérik tőle. Én örülnék ha látná ezt videós, és legalább ezt a részt leszedné. :(

Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy tényleg a lány/az eset fontos vagy csak egy "jó " videót akarnak csinálni.

Véleményem szerint Zshowtime videója épp elég lenne ehhez az ügyhöz, minek kell picsogni rajta? A lány a legnagyobb szenvedője, örülnék ha figyelembe vennétek ezt is!!!! A rendőrség már intézkedik.

2021. nov. 21. 08:01
 13/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönöm a véleményed, igazad van. Sajnos azon emberek csoportjába tartozok, akik hajlamosak túlzásokba esni egy ilyen hír hallatán, vagy bármilyen kékfényes eset után, elismerem. Én szeretem a gyerekeket és ha idősebb leszek, megfelelő anyagi helyzettel fogok majd rendelkezni, akkor jöhet majd egy csöppség. Ezért is voltam ezen az egészen úgy kiakadva, mert az a majom ezt tette egy kisgyerekkel. Én megvetem az emberek és gyermekek elleni erőszakot öltsön bármilyen formát is. Mindenesetre nagyon igazad van. A kislány helyében én sem érezném magam jobban főleg, hogy a média is leadta az esetet. Szóval megértem a te álláspontodat kedves válaszoló. A videót amúgy fejleményként linkeltem ide. Ezzel kapcsolatban úgy vélem, hogy ha a megzsarolt srác elment volna a rendőrségre feljelenteni Iron Channelt, akkor nem lenne ekkora gond. A bérgyilkosos cuccal meg szerintem csak blöffölt vagy ki tudja. Mindenesetre érdemes lett volna szólnia a családjának mert így csak bűnrészes lett.
2021. nov. 21. 10:24
 14/27 felkelhetetle ***** válasza:
100%

12

Egyezek a véleményeddel, viszont egyet ne felejts el, ha nem lennének ezek az emberek, akik ezen kattognak, a rendörök valószínűleg sz*rnának az ügyre, ZSHOWTIME is elmondta, hogy a rendörök azt mondták, hogy csak akkor tudnak nagykapacitással foglalkozni egy üggyel, ha annak nagy médiazaja van. Persze a lányról a videót tényleg nem kellene közölni, minden híradásban, viszont a híroldalak/híradók pedig a nézettségből élnek, a botrányos dolgokból lehet nagy nézettséget szerezni.

Ez sajnos ez egy ilyen elcseszett világ, a kislány lelkivilágával meg kb senkisem foglalkozik legrosszabb esetben a saját családja sem (11 évesen ilyen youtubereket néz, meg olyan csoportokba lép be, amibe akar ez bizony a szülők hibája)

2021. nov. 21. 20:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14, szerintem te írtál privátban. Itt válaszolok: Értem amit írsz, és sajnos van benne valami, de mégsem ezt látom megoldásnak. Már csak azért sem, mert a rendőröknek is sokkal egyszerűbb, ha az érintettek besétálnak a szülőkkel a rendőrségre, és kihallgatják őket, minthogy a rendorok nyomozzanak az ilyen-olyan összevágott ki mit mondott videók után. Ezzel azok is akaratlanul veszélybe hozzák magukat, akik valóban csak segíteni szeretnének. Nem célravezető.

Viszont, ha van itt "youtuber", akkor az már egy jó megoldás lehet, ha arról készít videót, hogy ösztönzi az érintetteket arra, hogy merjék otthon felvállalni ami történt velük, és igenis tegyék meg a bejelentést, menjek be. Őket kéne elérni. Ezt Zsolti sem gondolta át (nem is feladata, és nagyon jó lett a videoja), hogy ezt milyen formában valósítsák meg a többiek. Egy ilyet a lány szempontjából sokkal emberibbnek tálalok, mint most egyesével a neten önjelölt magánnyomozósdit játszani. :(

2021. nov. 21. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nagyon örülök a válaszodnak! Majd még írok hozzá. :)
2021. nov. 21. 21:45
 17/27 felkelhetetle ***** válasza:
13%

15 Mindenesetre felmerült bennem a kérdés: Érdekelne-e bárkit is ez az ügy, ha nem egy ,,hires" youtuber követte volna el, hanem Kiss Pista Csajágaröcsögéről. Ebben az esetben, úgy vélem max egy kisebb hírként megjelenne a médiában, felkapnák a fejüket az emberek és pár perc múlva el is felejtenék.

Ebben ügyben sajnos, az emberek nem azon háborodtak fel, hogy mit tettek a kislánnyal, hanem a fókuszban a youtuber személye van.

2021. nov. 22. 21:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17

Röviden: nem.

A paxel féle videóban is benne volt, hogy elsőre elhajtották őt a rendőrök.

Amúgy is rengeteg ilyesmi tudni, sokszor a szülők is legyintenek rá, vagy ki se derül, vagy rá pár évre derül ki.

Pl én is rengeteg ilyesmi halottam, felnőtt nők mesélték el hogy xy kért tőlük meztelen képet, és küldtek, ilyenkor általában az ember azt gondolná hogy biztos rossz a családi háttér, nem figyeltek oda a kisgyerekre stb.

De előfordul hogy nem, egyszerűen a kis tini lányok egy része ilyen.

Tudom ettől sokaknak kinyílik a bicska a zsebében, de ez az igazság.

Félre értés ne essék, nem védem a srácot, és jó lenne ha nem felfüggesztett lenne a vége, hanem letöltendő és ezután jobban foglalkoznának az ilyen esetekkel.

Mondjuk itt komplexebb kicsit az ügy, mert vannak darkwebes linkek állítólag, meg tagsági díj szedés kisgyerekektől, állítólag személyiről kért fényképet a gyerekektől stb szóval már ezek magában is elég rázós dolgok.

2021. nov. 22. 21:38
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
Csőstök, Mik a fejlemények?
2021. nov. 23. 10:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

19

Semmi extra, gondolom a házkutatós videót láttad.

Annyi újdonság hogy a leet.hu nevű oldalon volt egy cikk Áron ügyvédjével aki szerint a rendőrség személyiségi jogokat sértett azzal, hogy bemutatta a videóban a srác szobáját.

LOL

2021. nov. 23. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!