Szerintetek Iron Channel megfogja szívni?
Tegnap tudtam meg ki ő, és hát állítólag ez az eset chatalternativon történt amely egy webkamerás közösségi oldal.
Szóval nyilván persze, kapjon Iron channel is azt amit megérdemel, de a kislány szüleit is alaposan megrángatnám, hogy mégis hogyan engedheti meg a gyerekének, hogy ilyen oldalakat látogasson.
Hát, úgy néz ki rendesen le is vetkőztette azt a gyereket, és a hangja is stimmel a felvételeken, illetve vannak screenshotok tor-os onion linkekről, amiken állítólag pe.do képek vannak, szóval akár össze is adódhat ez a két ügy ha bebizonyosodik a bűnössége.
Viszont annyi kedvezménye van a gyereknek hogy még csak 18 éves, és büntetlen előéletű.
Sokan arról írnak hogy a Szájer ügy miatt "példát fognak statuálni vele" ha ez igaz, akkor akár kaphat letöltendőt is, de szerintem reálisabb hogy ebből felfüggesztett lesz.
Azért gondolom így mert elég sok ember bukott le ilyesmivel, akár kisebb pedo hálózat működtetésével (ami sokkal komolyabb mint ez az ügy) és simán megúszták 1-2 évvel...sajnos.
5
Azzal eléggé megszívta a gyerek hogy Zshowtime és rengeteg magyar youtuber felkapta az ügyet, még több tv adóban is benne volt hosszú percekig.
Mások pedofil bandákról ejtenek 20-30 másodpercet, és utána nincs róla több szó.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én is csak remélni tudom, hogy meg kapja a magáét ezek után. De mit is foglalkozok vele. 🤣
Az dühít az egészben, hogy 100 ezer feliratkozóval a háta mögött képes volt vissza élni a hatalmával és ezt az egészet egy 11 éves kislánynak kellett megszenvednie. A Zsebibabás videója óta rosszul vagyok tőle. Normális, épkézláb kritikát nem tudott megfogalmazni arról a lányról, csak le K-zta. Videóiban ordibál, hisztizik mint egy menstruáló kislány, a tartalmakat meg külföldről lopkodja, a rant videói meg borzalmasak, nem ért ehhez a műfajhoz. A történtek után meg vajon mi lesz vele? Bukta az egész életét, nem lesz majd normális munkája, nem fog majd tudni tovább tanulni, és nem lesz párkapcsolata. Na vajon miért? Ezért a botránya miatt.
#3.
Nem jól tudod. Discordon történt az eset és a kislány egy naiv rajongó volt és mivel gyerek, ezért nagyon könnyen befolyásolható.
#9.
Már az is megérdemelne egy teljes felszívódást, hogy teljes mértékben lopott tartalmakat oszt meg, ami azért lopás, mert sehol nem jelölte meg a forrást. De a legtöbb vállalhatatlan megnyilvánulása megérdemelt volna egy "barlangba húzódást". Hát még, hogy nem egészséges, beteges, pedofil a szexuális orientációja... Az pedig még jobban tetézi, hogy még mert mentegetőzni és minden videóját fent hagyta, sőt még tett is ki újat, addig, amíg azt hitte, hogy meg fog menekülni.
Remélem, hogy kiderül az igazság. Ha nem ő volt (amire valljuk be szinte 0% az esély), akkor tőlem és mindenki mástól is alap, hogy bocsánatot kérjen, bár valamilyen szinten akkor is jogos, hogy bűnhődik, mivel azért, ami az ő oldalain vagy az ő moderálása alatt (is) álló elérhetőségeken történik Ő is felelős MINDEN esetben. Ha pedig kiderül, hogy ő volt, akkor kívánom, hogy a börtönben r*hadjon meg örök életére és hajoljon le a szappanért, ha pedig a törvény nem kasztráltatja az ilyeneket, akkor a rabtársai intézzék el, ha már Szibériába nem vihetik ki, ha pedig valaha kikerülne onnan (amit remélnék abban az esetben, ha ő volt, hogy soha nem történne meg), akkor kívánnám, hogy harsogjon még jobban tőle az összes média, az egész internet, keserítse meg az egész életét és már az utcára is kínos legyen kilépni neki! Ezt kívánom a valódi tettesnek, ha kiderül, hogy nem ő volt az elkövető. Bár a mentalitásából én bármit kinézek... Példát kell statuálni! Nem szabad, hogy ezek a beteg, mocskos, undorító, embernek nem nevezhető, utolsó senkiházi, állatnál is alacsonyabb rangú, jellemtelen gyökerek, akiknek egyáltalán a fejük legmélyén, vagy bármilyen kép nélkül csak a gondolataiban megfordul, hogy vágyat érezzen kisgyermekek felé, azt érezzék, hogy bármit megtehetnek! Ne álljunk be Hollandia, meg a Be-Ne-Lux mögé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!