Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már hogy megadtad ezen...

Volt már hogy megadtad ezen az oldalon valakinek az elérhetőséged? Telefonszámod, címed, FB elérhetőséged? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első oldalon volt már egy válaszom, ha nem gond, így is írnék egy újabbat.

Továbbra sem adtam ki senkinek sem az elérhetőségem egyik fajtáját sem.

Azóta volt pár kellemesen indult itteni beszélgetésem, azonban mindegyiknek az lett a vége, hogy szinte azonnal FB profilt kértek tőlem, amit nem adtam ki egyiküknek sem, mert nem ismertem őket ahhoz eléggé. Kivétel nélkül mindegyikük személyeskedni, meg támadni és sértegetni kezdett, közben olyan lekezelő stílusban írtak, hogy már én éreztem magam rosszul. Pedig senkivel sem voltam bunkó.

Ez az egész meg végtelenül kiábrándító volt.

aug. 20. 16:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés. Velem nagy sértegetések közepette közölte a kedves beszélgetőpartner, miután nem adtam telefon elérhetőséget és találkozni sem akartam vele, hogy fel fogja töretni hackerrel a profilomat és kiderít rólam mindent, szóval rettegjek innentől, mert majd felbukkan varatlanul.

Sok a pszichopata a gyk-n is.

aug. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!