Az új Facebook Messengeren ,hogyan tudom megcsinálni,hogy ha kikapcsolom az elérhetőségemet,akkor is mutassa,hogy ki elérhető,és ki mikor volt elérhető???
Tudom,hogy furcsán hangzik de a régi Messengeren ez működött,csak,nem zöld pont volt,hanem aki elérhető volt,az melett egy percet mutatott,aki meg nem volt elérhető ,annál mutatta,hogy mikor volt utoljára elérhető!!!!!!!!
Itt olvastam a gyakorikérdések.hu oldalon :-" Messengeren, hogyan tudom beállítani, hogy mások ne lássák, ha elérhető vagyok, de én viszont lássam, hogy ki az aki éppen elérhető?"
Erre válaszolta valaki:- "De amúgy ha kikapcsolod az elérhető állapotot, és rámész a messengerben valakire, akkor ott a képe alatt írja x ideje volt legutóbb elérhető. Aki épp fenn van annál azt szokja írni hogy 1 perce volt.. Szóval te meg tudod nézni (úgy hogy ki vagy kapcsolva) de csak egyenként.." !Tényleg így működött!!
Az új profilban,ezt,hogyan tudom megcsinálni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!