Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak hogy tudtatok...

Fiúk, férfiak hogy tudtatok kiszakadni ebből?

Figyelt kérdés

Akár nők is válaszolhatnak.

Szóval, a depresszióból, az önbizalomhiányból,a zárkózottságból, céltalanságból, elveszettségből, reményveszteségből.

Jelenleg ilyen helyzetben vagyok.

2021. nov. 18. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban vagy?

Én boldog párkapcsolatban tudtam ...

Barátnőm nélkül egy senki lennék

2021. nov. 18. 21:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem.
2021. nov. 18. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sehogy. Így jobb híján elfogadtam, és benne maradtam.
2021. nov. 19. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mindig is antiszociális voltam, egészen óvodától kezdve.

Szüleim nem értették ezt meg, erőltették, hogy mások között legyek, menjek edzésre, ne lehessek magántanuló. Úgy gondolták ettől majd elmúlik.

Nekem mindennap egy stressz volt elindulni, a legtöbb embert modortalan bunkónak találtam. Nap mint nap azzal szembesültem, hogy egyes a cégnél dolgozó személyeknek mennyivel több mindene van mint nekem, ami irigységet és frusztráltságot keltett bennem. Mások meg verték a nyálukat, hogy mennyit dolgoznak, mint ha azt várták volna, hogy na majd valami hálacsomagot állítanak össze neki a kollégák. Legyek bent pontban 8:00-ra senkit nem érdekel, hogy mennyit kell sorba állnom, és, hogy bepótolom ha kések azzal, hogy nem tartok cigiszüneteket.

Mostanra jutottam el odáig, hogy megtudok élni annyiból amit otthonról dolgozva keresek. Van barátnőm is. És szinte mindent ami triggerel kitudtam zárni ugyanis egyetlen emberen keresztül jönnek a feladataim aki egy kúltúrált, jólnevelt ember.

2024. jan. 3. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!