Jobban tetszett régen az oldal? A mostaniban mi tetszik?
Figyelt kérdés
Gondolok dizájnra, az oldalt látogató emberekre, kérdésekre, stb.
Az elején sokan fogadták el és háborogtak egyaránt, amikor megváltozott. Mostanra elég ideje van használatban és mind megtapasztaltuk az újat.
Jó, persze az emberekkel nem lehet mit tenni, ha nem tetszenek, nem az oldalon múlik, csak kíváncsi vagyok, mert régen azért úgy hiszem sokan voltak, sokszor ugyanazok (akik így vagy úgy, ráírtak a másikra, nem feltétlen szexuális céllal).
Szóval, mi a véleményetek?
2021. nov. 16. 13:30
21/23 anonim válasza:
Ez egy faék egyszerű felület, nem hosz, hogy a gyk fejlesztői le tudnák másolni a redditet.
22/23 anonim válasza:
Nyilván szubjektív, de nekem jobban tetszik.
23/23 anonim válasza:
Nee, én csak most vettem észre a pipákat.... A 10-es válasza miatt... Nekem már megvan az 5?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!