Egy egy introvertált lány tetszhet egy olyan fiúnak aki, elég szociális, de ha nem tetszik neki valami vagy valaki akkor tud bunkó lenni? Többi lent..
Figyelt kérdés
Tudom van millió egy ilyen kérdés. De nem értem miért figyel mindig. Tavaly egy bunkó volt. De valahogy most más.. Néha azt veszem észre pl ezelőtt egy hete mikor kirándulni voltunk (ő sor elején én hátul) hogy néz hátrafelé. Egyszer a buszon néztem kifelé ő majdnem mellettem ült elfordítottam a fejem a másik irányba és gyorsan elkapta a tekintetét.. Egyik nap, beszélgettem valakivel megfordultam és ott termett mellettem kicsit fura volt, egymásra néztünk (még soha nem néztem a szemébe csak most) kedvesen köszönt és mentem tovább.2021. nov. 11. 16:33
1/2 anonim válasza:
Egyértelmű hogy tetszel neki :) ha neked is bejön legyél nyitott, mosolyogj, beszélgess vele, adj neki esélyt :)
A fiúk is tudnak változni es valószínűleg most figyelt fel rád.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Fura ez így, de az is lehet hogy ezt csak én látom így és közben nincs ezeknek a dolgoknak semmi jelentésük. Nem akarom hogy belészeressek.. Néha kicsit fura mikor a közelemben van, az is fura ahogy beszél, mert néha mikor mond valamit ott van az a fura vigyor amit nem tudok hova tenni.
2021. nov. 11. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!