Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jobban tetszett régen az...

Jobban tetszett régen az oldal? A mostaniban mi tetszik?

Figyelt kérdés

Gondolok dizájnra, az oldalt látogató emberekre, kérdésekre, stb.

Az elején sokan fogadták el és háborogtak egyaránt, amikor megváltozott. Mostanra elég ideje van használatban és mind megtapasztaltuk az újat.

Jó, persze az emberekkel nem lehet mit tenni, ha nem tetszenek, nem az oldalon múlik, csak kíváncsi vagyok, mert régen azért úgy hiszem sokan voltak, sokszor ugyanazok (akik így vagy úgy, ráírtak a másikra, nem feltétlen szexuális céllal).

Szóval, mi a véleményetek?

2021. nov. 16. 13:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok. 6-os válasszal tökéletesen egyetértek.

Ez a kérdés is az Egyéb kérdések GYK-n fog kikötni - szerintem. Tényleg indokolatlanul pakolgatják át a kérdéseket. Moderátorfüggő, hogy aznap épp milyen kedve van. :)

2021. nov. 16. 13:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A design az új esetén jobb szerintem, csak ne lenne a bug, hogy elfelejti a sötét módot.

Viszont régebben sokkal több felhasználó volt és érdekesebb kérdések.

Kötözködés, a kérdező ekézése, magunk istennek való beállításe régebben is jelen volt az oldalon. Talán egy picivel kevésbé. (?) Én 2010-ben, amikor bizonyos okokból önbizalomhiányos voltam, kaptam itt ugyanolyan bántásokat, belémrúgásokat, mint amik most is tapasztalhatók.

Én így érzem.

:(

2021. nov. 16. 14:03
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy én látom, most sem olyan "eget rengető" a különbség. Régen zöld volt a kérdezőfelület, most meg ilyen kékesszürke. Én nagyjából ennyiben látom a változást. Na, meg talán a kategóriák lettek "finomhangolva".
2021. nov. 16. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok hiányosság van ahogy írtam is. Már írtam az oldalnak 1-2 ötletben, de le sem szarják. Lehetne ilyen "közvélemény kutatás" vagy kérdőív vagy akármi egy két újításról.

És még az embereket is lekötné. Sőt, lenne látszata hogy próbálják jobbá tenni az oldalt.

2021. nov. 16. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
98%
Azért a legutóbbi változás elején nem úgy nézett ki az oldal, mint most. Volt vagy 2 hét, mikor retinaégetően fehér volt. Azon volt is mit háborogni, s a mostani egész jó ahhoz képest.
2021. nov. 16. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

régen kint volt minden válasz mellett a válaszoló alap százaléka és ezen kívül a konkrét kérdésre adott százaléka, ha elegen nyomtak rá.

a nicknév is sokkal egyértelműbben látszott, most meg ebbe a kék csíkban nem is látszik az aktivált név.

szóval a régi jobb volt.

2021. nov. 16. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Hát az oldal kinézete nem sokban változott 2010 óta...😅
2021. nov. 16. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
A régi sokkal jobb volt, több értemlmes ember volt rajta.
2021. nov. 16. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Én mióta követem, talán kb. 10 év, szerintem mindig is elég elavult volt a rendszer.

Egyszerüen ez a pontozásos dolog rohadtul nem működik, idegesitő és teljesen torz képet ad.

Mindig is nagyon sokan panaszkodtak erre, most ezt kicsit finomhangolták, de még mindig ragaszkodnak ehhez.

Holott sehol máshol nem látsz ilyet nem véletlenül.

Max van a hsz alatt like/dislike és ennyi. Felesleges gyüjteni kinek mennyi van meg le% olni mivel az csak a többi ember szimpátiáját jelzi, köze nincs ahhoz, hogy ki milyen hasznos meg okos.

Az tetszene nekem, ha elfelejtenék ezt a pontozásos amúgy rég többnyire kihalt elavult rendszert, és szembe mennének az elmúlt évek épitéseivel, és elkezdenék trollmentesíteni az oldalt, és csak megközeliteni azt a szintet ami régen volt itt.

Bámulatos miylen régóta megy ez az oldal és mennyire tudott soskzor hasznos lenni, de már kezdi egyre inkább a végét járni a sok troll meg 200 milliomodik kérdéssel. Kellenek a normális, hasznos kérdések és diszkurzosok, különben mnidenki elhagyja ezt az oldalt már.

2021. nov. 17. 11:02
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
A legjobb lenne szinte egy az egyben lemásolni a reddit felületét, rendszerét, csak akkor sok boomer elmenne az oldalról.
2021. nov. 17. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!