Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha az exed a...

Mit csinálsz, ha az exed a szakítás után folyamatosan keres?

Figyelt kérdés

Szakítottatok, amit átbeszéltetek, és aznap le is zártátok. Ezt követően viszont folyamatosan kitalál valamit, amivel felkereshet. Közben már nagyon jó lenne továbblépni, hagyni begyógyulni a sebeket. Amikor végre megnyugszol, mert nem beszéltetek már 2 hete, akkor jön egy üzenet hogy nála felejtetted a serpenyőt, vagy kitalál valami mást.

A tiltás nem opció, mert nem ír semmi olyat, de attól még zaklat a hülyeségeivel és nem hagy továbblépni.

2021. nov. 16. 00:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
41%
Mi készítené ki? Párja volt, minek tiltsa? Ma már kultúr megoldás az opció, azaz beszélj vele és ha kihűlt a dolog akkor ő is érezni fogja, és neki lesz kellemetlen, hogy keres. Ha nem hűlt ki talán majd összejöttök, ha kihűlt akkor meg úgy sincs semmi, amiből csipegethetnétek.
2021. nov. 16. 07:13
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Inkább örülnie kellene, hogy vége lett, írásaidat nézve még te dobtad ki?

Vártál volna még 1 hetet, akkor ő rak ki.

2021. nov. 16. 09:15
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

#21 nem lesz neki kellemetlen hogy keresi mert itt az ex még nem engedte el a kérdezőt. Innentől kezdve addig keresi majd ameg

1. Le nem tiltja.

2. Újra össze nem jönnek.

3. Ha szerencséje van a kérdezőnek pár hónap, év után magától ráun.

2021. nov. 16. 12:21
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
23: ez nem így megy a valóságban, csak a fejekben, meg a félelem szőtte valóságban. Az igazság az, hogy a férfi boldoggá akarja tenni a nőt, de ha ez nem megy, akkor mivel szereti a nőt, nem tudja nézni hogy a nő boldogtalan mellette és elengedi.
2021. nov. 16. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#24 ez meg a mesekben van így.
2021. nov. 16. 17:29
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Keressen nyugodtan. Én nem vagyok köteles reagálni rá.
2021. nov. 16. 17:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Azért az is komoly, hogy nem akarsz már tőle semmit, folyamatosan idegesít, de te akkor se tiltod le, mert nem.

Holott kb. az egyetlen gyors, normális megoldás.

Nem is értem, ha valakitől nem akarsz már semmit, és nem hagy békén akkor?

Tiltsd, bár tudom, nem, mert akkor se, de hát akkor meg szépen szevedj csendben, mert megoldani úgy igazán nem szeretnéd...

2021. nov. 17. 11:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal az egy mondattal megoldható, hogy "A folyamatban lévő ügyeinket végérvényesen zárjuk le, több üzenetet nem szeretnék tőled kapni." Tehát az "ott felejtettem nálad a ...", "mikor utalod" stb ügyeket el lehet intézni ilyen megbeszélés alkalmával és lezárni végleg.
2021. nov. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!