Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha az exed a...

Mit csinálsz, ha az exed a szakítás után folyamatosan keres?

Figyelt kérdés

Szakítottatok, amit átbeszéltetek, és aznap le is zártátok. Ezt követően viszont folyamatosan kitalál valamit, amivel felkereshet. Közben már nagyon jó lenne továbblépni, hagyni begyógyulni a sebeket. Amikor végre megnyugszol, mert nem beszéltetek már 2 hete, akkor jön egy üzenet hogy nála felejtetted a serpenyőt, vagy kitalál valami mást.

A tiltás nem opció, mert nem ír semmi olyat, de attól még zaklat a hülyeségeivel és nem hagy továbblépni.

2021. nov. 16. 00:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érti meg, hogy nem szeretnél vele beszélgetni, akkor oldj meg minden ilyen serpenyős és rezsis problémát és aztán vágj el minden kötelet.
2021. nov. 16. 01:10
 12/28 A kérdező kommentje:
Mert pont ez az, hogy semmi olyat nem ír, ami miatt le kellene menni gyerekbe és tiltogatni. Viszont k*rvára dühít, hogy végre meg szeretnék tőle pihenni (a kapcsolat vége már csak vergődés volt és lelkileg eléggé kikészültem), erre szakítás után is szívja a vérem ez a féreg. Amúgy az elmúlt 1 évben a legjobb 2 hetemet éltem, mert nem voltunk együtt, erre nem képes leállni.
2021. nov. 16. 01:11
 13/28 A kérdező kommentje:
Az van, hogy épp tegnap utaltam át neki a pénzt és azt hittem, hogy VÉGRE megpihenhetek, mert már nem fog keresni, de azért is írt, hogy “megkapta köszöni, remélem jól vagyok”. Azt hittem a földhöz vágom a telefont.
2021. nov. 16. 01:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak ignoráld. Ne nézd meg amit ír. Ha nem akarod tiltani mert "gyerekes", akkor archiváld a beszélgetést, némítsd, és irogasson csak egymagában.
2021. nov. 16. 01:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Sms-t ír, azt nem tudom némítani. Mindegy, igazából indulat miatt írtam ki a kérdést, mert nincs annál rosszabb, amikor gyógyulnak a sebek, már végre nem sírsz, hanem pl. főztél, elmentél fodrászhoz, megnyugodtál, hogy már nem fog keresni, hogy elfelejtheted, erre direkt is ír.
2021. nov. 16. 01:19
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szándékosan szabotál.🤔 Nyilván 2 hét alatt nem tette túl magát rajtad, de azért viselhetné jobban mint egy kiskutya aki állandóan láb alá jár.
2021. nov. 16. 01:21
 17/28 A kérdező kommentje:
Ez az. Pedig elvileg egy felnőtt ember, erre képtelen tartani az indulatait. Már szakításkor is úgy viselkedett, mintha életem legrosszabb döntését hoztam volna meg, 10/10 volt bűntudatkeltésben, de inkább vissza sem idézem, mert nem akarok ideges lenni. Szívja már másnak a vérét.
2021. nov. 16. 01:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ezentúl nem szeretnék tőled üzeneteket kapni, szeretném, ha ezt megértenéd." - vagy hasonlót mondj neki.

Mindenféle anyagi függőséget meg egyebeket szakíts meg vele, egyébként ő a főbérlő, hogy rezsit kell neki utalni és tőle bérelsz valamit?

2021. nov. 16. 02:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Cseréld le a mobilszámod. Igen, kissé macera, de legalább nem ér majd el. Facen tudod némítani/tiltani, ha kell. E-mailben szintén be tudod állítani, hogy kapásból a kukàba rakja a leveleit.
2021. nov. 16. 03:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én voltam abban a helyzetben mint a kérdező tudom mennyire kikészíti ez az embert.

Én annak idején minden létező helyről letiltottam az exem és aztán elkezdett másnak a telefonjáról hívogatni másokkal üzengetni nekem.

Aztán az lett a vége, hogy egyszer úgy felhúzott, hogy jól leugattam azóta nem keresett a mai napig.

2021. nov. 16. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!