Mit csinálsz, ha az exed a szakítás után folyamatosan
keres?
Figyelt kérdés
Szakítottatok, amit átbeszéltetek, és aznap le is zártátok. Ezt követően viszont folyamatosan kitalál valamit, amivel felkereshet. Közben már nagyon jó lenne továbblépni, hagyni begyógyulni a sebeket. Amikor végre megnyugszol, mert nem beszéltetek már 2 hete, akkor jön egy üzenet hogy nála felejtetted a serpenyőt, vagy kitalál valami mást.
A tiltás nem opció, mert nem ír semmi olyat, de attól még zaklat a hülyeségeivel és nem hagy továbblépni.
Ha nem érti meg, hogy nem szeretnél vele beszélgetni, akkor oldj meg minden ilyen serpenyős és rezsis problémát és aztán vágj el minden kötelet.
2021. nov. 16. 01:10
12/28 A kérdező kommentje:
Mert pont ez az, hogy semmi olyat nem ír, ami miatt le kellene menni gyerekbe és tiltogatni. Viszont k*rvára dühít, hogy végre meg szeretnék tőle pihenni (a kapcsolat vége már csak vergődés volt és lelkileg eléggé kikészültem), erre szakítás után is szívja a vérem ez a féreg. Amúgy az elmúlt 1 évben a legjobb 2 hetemet éltem, mert nem voltunk együtt, erre nem képes leállni.
2021. nov. 16. 01:11
13/28 A kérdező kommentje:
Az van, hogy épp tegnap utaltam át neki a pénzt és azt hittem, hogy VÉGRE megpihenhetek, mert már nem fog keresni, de azért is írt, hogy “megkapta köszöni, remélem jól vagyok”. Azt hittem a földhöz vágom a telefont.
2021. nov. 16. 01:14
14/28 anonim válasza:
Csak ignoráld. Ne nézd meg amit ír. Ha nem akarod tiltani mert "gyerekes", akkor archiváld a beszélgetést, némítsd, és irogasson csak egymagában.
2021. nov. 16. 01:16
15/28 A kérdező kommentje:
Sms-t ír, azt nem tudom némítani. Mindegy, igazából indulat miatt írtam ki a kérdést, mert nincs annál rosszabb, amikor gyógyulnak a sebek, már végre nem sírsz, hanem pl. főztél, elmentél fodrászhoz, megnyugodtál, hogy már nem fog keresni, hogy elfelejtheted, erre direkt is ír.
2021. nov. 16. 01:19
16/28 anonim válasza:
Szerintem szándékosan szabotál.🤔 Nyilván 2 hét alatt nem tette túl magát rajtad, de azért viselhetné jobban mint egy kiskutya aki állandóan láb alá jár.
2021. nov. 16. 01:21
17/28 A kérdező kommentje:
Ez az. Pedig elvileg egy felnőtt ember, erre képtelen tartani az indulatait. Már szakításkor is úgy viselkedett, mintha életem legrosszabb döntését hoztam volna meg, 10/10 volt bűntudatkeltésben, de inkább vissza sem idézem, mert nem akarok ideges lenni. Szívja már másnak a vérét.
2021. nov. 16. 01:25
18/28 anonim válasza:
"Ezentúl nem szeretnék tőled üzeneteket kapni, szeretném, ha ezt megértenéd." - vagy hasonlót mondj neki.
Mindenféle anyagi függőséget meg egyebeket szakíts meg vele, egyébként ő a főbérlő, hogy rezsit kell neki utalni és tőle bérelsz valamit?
2021. nov. 16. 02:26
19/28 anonim válasza:
Cseréld le a mobilszámod. Igen, kissé macera, de legalább nem ér majd el. Facen tudod némítani/tiltani, ha kell. E-mailben szintén be tudod állítani, hogy kapásból a kukàba rakja a leveleit.
2021. nov. 16. 03:26
20/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy én voltam abban a helyzetben mint a kérdező tudom mennyire kikészíti ez az embert.
Én annak idején minden létező helyről letiltottam az exem és aztán elkezdett másnak a telefonjáról hívogatni másokkal üzengetni nekem.
Aztán az lett a vége, hogy egyszer úgy felhúzott, hogy jól leugattam azóta nem keresett a mai napig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!