Mit csinálsz, ha az exed a szakítás után folyamatosan keres?
Szakítottatok, amit átbeszéltetek, és aznap le is zártátok. Ezt követően viszont folyamatosan kitalál valamit, amivel felkereshet. Közben már nagyon jó lenne továbblépni, hagyni begyógyulni a sebeket. Amikor végre megnyugszol, mert nem beszéltetek már 2 hete, akkor jön egy üzenet hogy nála felejtetted a serpenyőt, vagy kitalál valami mást.
A tiltás nem opció, mert nem ír semmi olyat, de attól még zaklat a hülyeségeivel és nem hagy továbblépni.
A felnőtt párkapcsolatok kategóriába akartam írni, nem tudom, miért itt jelenik meg.
Oké, de ha olyat ír, ami végül is igaz, mert pl. tényleg ott hagytad a serpenyőt?
Ez biztos nem én vagyok. Én azt mondom, hadd szenvedjen a dög, én nem keresem. Majd keres ha akar valamit.
Ha nem akarod tiltani, akkor tűrjed, majd kiheveri a dolgokat előbb-utóbb.
Végig sem olvastam. 1 baj van.
Hogy téged is érdekel ő. Szóval ne beszélj félre. Legalább magadnak ne.
Legutóbb viszont azzal keresett fel, hogy még elfelejtettem átutalni a rezsit, pedig nem felejtettem el, mert azelőtt mindig tizedike és huszadika között utaltam át.
Ezekért nem tilthatom le, de mégis feldühít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!