Hogyan tegyem túl magam azon, hogy várhatóan "csak" négyes lesz a mesterdiplomám?
A munkaerőpiacon a kutyát sem érdekli. Nekem is 4-es lett az egyik és kifejezetten az a dolog, amire sosem mondanám, hogy "csak". Egyébként 2 mesterdiplomám van és soha egyetlen állásinterjúmon/munkahelyemen sem kérdezték meg, hogy hányas lett.
Én is megfelelési kényszeres voltam régen de te hozzám képest is hardcore vagy. Csak állj ki nyugodtan azon a diplomaosztón és légy büszke magadra. Valahol el kell kezdeni.
Konkrétan le se szarják a cégek, hogy milyen jeggyel diplomáztál. Az számít, hogy mennyire tudod alkalmazni a tanultakat, mennyire vagy talpraesett.
Ha most komoly ez a kérdés, akkor nem ártana egy pszichológus, mert ezzel a kissé teszetosza, ideges hozzáállással viszont vághatod magad alatt a fát a munkaadó előtt.
De egyébként nem volt szakmai gyakorlatod vagy valami, ahol kiderült volna, hogy nem csak feltétlenül a jegyek számítanak? Mármint nekem szar jegyeim voltak mindig is, de ahol már csinálni kellett a dolgokat, egész szépen ment és elégedettek voltak velem.
Szerintem feleslegesen stresszelsz.
(Mérnöki szak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!