Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki nem szeretne gyereke...

Ha valaki nem szeretne gyereket akkor miért kell ráeröltetni?

Figyelt kérdés
Hivők szerint a szexualitás célja,hogy az emberek szaporodjanak és töltsék be a Földet.
2021. nov. 6. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

"Mi az, hogy ráerőltetik? Leteperik és hasba beszélik?

Ki erőlteti rád? Netán megerőszakoltak? Vagy álmodban megtermékenyített a szentlélek? Vagy a turulmadár?"+

Igen, ezekből az értelmes válaszokból szűrtem le, hogy van akinek újdonság, hogy mások belepofáznak az életedbe. Mert nyilván, nem azt értette a kérdező, hogy lefognak és benyomnak lombik programban, hanem szinte elvárják, hogy legyen gyereked.

Arról nem írtam, hogy ezzel mit kezdjél, csak jelzem, hogy létező dolog. xD Ne rajtam verjétek le a frusztráltságot, köszi.

2021. nov. 6. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Itt egyedül te tűnsz frusztrálnak, nyilván ez akadályozza a felfogó képességedet!

Még egyszer:

Normális körülmények között senkire nem lehet dumával ráerőltetni a gyereket!

Tehát nem lehet belebeszélni a hasába,(3-as válasz) vagy ha megerőszakolják, (4-es válasz) azt ingyen el lehet vetetni.

További jó erőlködést neked, én megyek ebédelni!

2021. nov. 6. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó étvágyat. xDDD
2021. nov. 6. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm! És viszont kívánom!:)

2021. nov. 6. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
#11 Itt csak és kizárólag te vagy frusztrált, mert képes vagy valami nyanyákon meg szomszédnéniken felhúzni magad, aztán idejössz gyakorira, és próbálod másokon levezetni. Nem köszi, mi fogunk szülni azért, mert te úgy érzed a szomszéd Mari néni miatt muszáj. Hadd ne érezzük magunkat kellemetlenül emiatt. Szerintem te is boldogabb lennél, ha nem foglalkoznál vele, hogy mit mondanak.
2021. nov. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!