Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megosztani a...

Hogyan tudnám megosztani a filozófiám?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy eléggé különböző, újféle az az életfelfogás, amit képviselek, és ezt szeretném megosztani az emberekkel. Jelenleg írásra nincs időm, már több könyvbe is belekezdtem és azokkal sem haladok sehova, pont az időhiány miatt. Lehetőség szerint hangformátumban, kép nélkül osztanám meg, hogy minêl személytelenebb legyen. Nem szeretném hogy én legyek a középpontban, inkább a felfogás. Mindenképp minél anonimabb módon szeretném, pont a személytelenség miatt, de valószínűleg az ismerőseim felismernék a hangom, és vannak közöttük olyanok, akik nem szeretném, hogy tudják, hogy én vagyok aki ezeket a dolgokat kifejti, stb. Mit gondoltok, jó ötlet? Illetve hogyan tehetném felismerhetetlenné a hangom anélkül, hogy idétlenné, komolytalanná torzítanám..?

2021. nov. 4. 14:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De ez csak kis része a filozófiámnak
2021. nov. 6. 12:17
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

Ennek egy kicsit nihilista beütése van.

Valami pozitív tétel is van a filozófiádban?

2021. nov. 6. 13:59
 13/28 A kérdező kommentje:
A pozitív szubjektív fogalom. Nem tudom melyik része lehet, ami számodra pozitív.
2021. nov. 6. 15:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Olyat mondj, ami számodra pozitív, és remélhetőleg másnak se rossz.
2021. nov. 6. 17:01
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem itt akarom megosztani ezeket, bocsi. Csak az egész alapján értenéd a részletet
2021. nov. 6. 21:05
 16/28 anonim ***** válasza:

Hát akkor sajnos már egy előzetes véleményem van róla az eddigiek alapján.

Nem túl hízelgő...

2021. nov. 6. 21:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, biztos nehéz lehet előítéletekkel élni.
2021. nov. 6. 22:33
 18/28 anonim ***** válasza:

Valamit félreértettél.

Nem előítélet, hanem egy előzetes vélemény.

Mindig formálódik, ahogy egy-egy új dolgot megtudok rólad.

2021. nov. 7. 00:18
 19/28 A kérdező kommentje:
De most az alapján van előzetes véleményed, hogy szerintem az egész alapján értenéd meg az egészet, vagy hogy nem írtam ide le neked 26 oldal magyarázatot 1 pont miatt?
2021. nov. 7. 07:41
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

Nem, már elég sok dolog volt, ami alapján egy véleményt lehet formálni.

Például az, hogy titkolódzol, miközben nem bírod magadban tartani, ezen kívül elég sok hibát vétesz, közben nem is vagy jóindulatú, és ráadásul felületes is vagy. Ez ugye a tudásod is megkérdőjelezi.

Nem akarok nagyon lesújtó véleményt formálni, szóval egyelőre még várok.

Igazából rajtad múlik, hogy mi lesz a végső vélemény.

2021. nov. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!