Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megosztani a...

Hogyan tudnám megosztani a filozófiám?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy eléggé különböző, újféle az az életfelfogás, amit képviselek, és ezt szeretném megosztani az emberekkel. Jelenleg írásra nincs időm, már több könyvbe is belekezdtem és azokkal sem haladok sehova, pont az időhiány miatt. Lehetőség szerint hangformátumban, kép nélkül osztanám meg, hogy minêl személytelenebb legyen. Nem szeretném hogy én legyek a középpontban, inkább a felfogás. Mindenképp minél anonimabb módon szeretném, pont a személytelenség miatt, de valószínűleg az ismerőseim felismernék a hangom, és vannak közöttük olyanok, akik nem szeretném, hogy tudják, hogy én vagyok aki ezeket a dolgokat kifejti, stb. Mit gondoltok, jó ötlet? Illetve hogyan tehetném felismerhetetlenné a hangom anélkül, hogy idétlenné, komolytalanná torzítanám..?

2021. nov. 4. 14:08
A kérdező szavazást indított:
Ez hülyeség.
Biztos sokakat érdekelne, lehet hogy engem is.
14 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell eltorzítani. Felteheted Youtubera csak a hangot egy sima fekete háttérrel, elmondod amit akarsz oszt jóvan. Valószínűtlen, hogy rádtalálnak a semmiből.
2021. nov. 4. 14:24
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindwnkinek jön be a hang, van aki olvasni szeret, vagy nézni.
2021. nov. 4. 15:11
 3/28 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem ez volt a kérdés. Mert írni nem szeretnék, az arcomat meg nem mutatnám szívesen.

Képi anyagot tehetnék, de nem az arcom.

2021. nov. 4. 15:24
 4/28 anonim ***** válasza:
De miért nem vállalod a gondolataid? Szégyelled?
2021. nov. 4. 15:26
 5/28 anonim ***** válasza:

"Képi anyagot tehetnék"

Erre gondoltam én is.

Esetleg kombinálva?

2021. nov. 4. 15:28
 6/28 A kérdező kommentje:

Leírtam miért nem vállalom: azért, mert szeretném elkerülni, hogy a személyemről szóljon.

Kombinálva lenne valószínűleg. De akkor elég valószínűtlen, hogy hangról felismernének, ez megnyugtató.

2021. nov. 4. 15:51
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem rólad szóló képre gondoltam.
2021. nov. 4. 15:55
 8/28 A kérdező kommentje:
Én is :)
2021. nov. 4. 16:44
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges megosztanod. Már így is többszörösen sok filozófia van. Úgy is istenben végezzük, neked is pár száz éven belül az isteni, univerzális filozófia lesz az alap. Hogy most van egy ettől eltérő, ami más alattad lévőket segíthet közelebb vinni istenhez...., hát nem sokat ér.
2021. nov. 6. 11:11
 10/28 A kérdező kommentje:
A filozófiám lényege, hogy nem szabad voksolni egy állás mellett sem, mert akármit is állítunk, nem lehet bebizonyítani, és maximum halálunk után bizonyosodik be az igazság, az sem biztos. Ezért nem hiszek abban hogy van isten, és abban sem hogy nincs. Ugyanez minden vallással.
2021. nov. 6. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!