Mennyit tudsz/tudtok spórolni?
Kifizetek mindent 12 ezer forint marad ételre!
Gyümölcsöt is a zölcségestől kórencsálok már nem eladhatót!
Ezt a telefont is a sziciálisoktól kaptam.
50 ezret tudok egy hónapban félretenni kb. Nyáron ha nem kell fűteni akkor többet.
Albérletben lakok egyedül, nincs gyermekem és jelenleg párom se.
Lakásra próbálok gyűjteni, illetve már teszem félre elkülönítve a pénzt autóra mert két év múlva le kell cserélnem a kocsim.
A férjem a covid miatt új állást szerzett, ahol nagyon jól keres. Teljesítmény béres, ezért változó, de 400-700 ezer közt keres. Ez csak 10 hónapja van így, azóta az én 300 ezres fizumat le tudjuk tenni. Visszafizettük már egy hitelt és idén a másikat is vissza tudjuk majd. Akkor leszünk nullán. Utána önerőre gyűjtünk majd lakáshoz.
30 évesek vagyunk, minden rokonunk meghalt, albérletben élünk, gyerek nincs, és a covid előtt ő 250 ezret én 200 ezret kerestem. Szóval abból semmit se tudtunk félre tenni (albérlet, hitel, kaja, közlekedés, néha ruha, kutyával kapcsolatos költségek).
Nem tudjuk meddig tart a szerencsénk a jó keresettel, szóval igyekszünk minden forintot megbecsülni.
Ketten vagyunk, fejenként 240 nettót keresünk, az 480ezer.
Hitelünk nincs, saját házban lakunk.
Havonta 250ezret teszünk félre.
Felújításra gyűjtünk, mert egy családi ház örökös perselymalac.
Mér pontoztatok le?
Szegényről még nem hallottatok, és betegről?
Még szüleimmel élek, havi 150 körül szoktam kapni kézbe, néha kicsit több, ha túlórázok.
Igyekszem nagyon spórolni, kaján, buszon meg a kutyákon kívül másra nem költök, csak ha nagyon muszáj. 50-60 ezret tudok így félretenni általában.
Eddig autóra gyűjtöttem, de ilyen üzemanyag árak mellett rájöttem, hogy jó lesz a busz is.
Meg hát egyszer talán el is tudok költözni, de az ingatlanárak miatt erre egyre kevesebb esélyt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!