23/34 anonim válasza:
Az ágy alatt a kutya, a párnámon a macska, nekem maradt a paplan.
25/34 anonim válasza:
A kispárnát ölelem mindig magamhoz.
27/34 anonim válasza:
A kényelmetlen ágyammal, ami érzetre kb mintha asztalon aludnál + a párnámmal, ami meg olyan, mintha egy nagy kövön feküdnél 🙂
28/34 anonim válasza:
Ferj, renszarvas, bebiorangutan.
29/34 anonim válasza:
Akik írták, hogy cicával: nem zavarjátok egymást éjszaka? Nekem is van cicám, imádok vele összebújni, de egy óránál tovább nem tudnánk úgy aludni, mert valamelyikünk mindig mozog, fordul, fészkelődik, amitől a másik felébred. Épp ezért ki is csukom szegényt a hálóból éjszakára.
30/34 anonim válasza:
A férjemmel. De inkább a könyvemmel. Baromi rossz alvó vagyok az utóbbi pár évben, szóval a férjem már rég alszik, én meg hajnali 2-3-ig simán olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!