Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy alszol? Fel szoktál...

Hogy alszol? Fel szoktál ébredni éjjel?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen forgolódom, és érdekel, ez mennyire normális, létezik-e olyan, aki reggelig nem ébred fel.
2021. máj. 5. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Reggelig nem ébredek fel
Néha felébredek
Gyakran felébredek
29 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Általában, az esetek 95%-ban nagyon jól alszom, fel sem kelek reggelig és könnyen el tudok aludni. Ez a képesség jól jön, ha vannak szobatársaim.

Természetesen előfordul, hogy valami miatt felkelek, jellemzően orr érzés miatt. Ekkor 1 másodperc az ébredés és felkelés az ágyból. Amikor visszajutok, olyan álmos vagyok, hogy azonnal elalszom.

Egyébként alig kelek fel valamire. Miután elaludtam bármit lehet csinálni mellettem. Sőt, az elalvás is jól megy.

A felkelés is jó. Gyakran magamtól éppen jókor kelek, ébresztőt csak biztos ami biztos alapon húzok fel. Amíg mennem kellett valahova, addig elég gyorsan fel is keltem. (Nem tehettem mást, ha ébresztőre kelek, azt ki kell nyomni gyorsan, hogy ne kelljen el fel a szobatársak)

Maga az alvás is jó, szoktam álmodni, tudok tudatosan álmodni.

Szóval csodálatosak az éjszakáim.

2021. máj. 5. 20:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Remek, csak így tovább, köszönöm.
2021. máj. 5. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Én hajnalban szoktam felkelni pisilni de van hogy alszok 5ig is és csak akkor kell, utána vagy vissza tudok aludni vagy ha teljesen kipohentnek érzem magam bekapcsolom a tv-t
2021. máj. 5. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
rosszul 10 fele elalszom, hajnali 2kor felébredek, forgolódom kb 4ig, ott visszaalszom és mikor a telefon csörög 6:30kor, alig bírok kikelni.
2021. máj. 5. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Részvétem.
2021. máj. 5. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem voltam terhes, általában átaludtam az éjszakát. Most, terhesen jobban alszom, legalábbis úgy érzem, mélyebben, de ki kell menni pisilni egyszer vagy kétszer. 4 és fél hónapos vagyok, és ez a terhesség elejétől van így, persze a hátralevő időben változhat.
2021. máj. 5. 20:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Vannak cikkek a témában, talán segítenek.
2021. máj. 5. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon, nagyon fáradtnak kell ahhoz lennem, hogy szinte azonnal el tudjak aludni ágyba fekvés után. Mivel ez az állapot elég ritka, sajnos átlagosan körülbelül 1-1,5 órát forgolódok, míg sikerül végre elaludnom és általában akkor sem alszom nagyon mélyen.

A szomszédom pasijának hangos kocsijára szinte sajnos minden reggel megébredek (5:20 körül ér ide, járatja néha akár 20 percig is, de vasárnap az üdítő kivétel), és utána kínszenvedés, míg végre vissza tudok aludni. Amíg nem volt ez a dízel csudajárgány, addig végig tudtam aludni az éjszakát, hiányzik az az időszak.. most néha a kocsi nélkül is megébredek 5:20 körül.

2021. máj. 5. 23:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. máj. 10. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!