Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Összedőlt az álmom, és azóta...

Összedőlt az álmom, és azóta nincs motivációm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két éve mindennap azért teszek, hogy bejussak egyetemre egy olyan szakra ami nekem az álmom, szinte bármit megtettem volna, hogy bejussak, de most jött egy olyan plusz feltétel aminek én soha az életben nem fogok megfelelni, így megpróbálni is felesleges. Ez motivált engem az utóbbi két évben, ez hajtott előre, most nincs semmi motivációm, nincs B tervem egyelőre. Van három szakmám, dolgozom, és most is tanulok estin, de az az egyetemi szak az álmom volt. Más szak engem felsőoktatàsban nem érdekel.

Nem panaszkodni akarok, de ez az igazság. Mit tegyek? Volt már veletek hasonló? Mit csináltatok? Hogy alakult az életük később? Az elmúlt két évben a semminek tanultam, és dolgoztam, most meg el kell engednem életem àlmàt. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

2021. nov. 1. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

"Az orvos jobban tudja szerintem, hogy mit nem kaphatok. Bírom mikor valaki, akinek semmi köze az egészségügyhöz ide nyögi, hogy ,,NeM FoGsz MeGhAlNi, NeKeM is SEMMI BAJOM"."

Annyit mondtál, hogy az orvos "nem ajánlja". Nem azt, hogy TILTJA.

Van egy raklap különböző típusú és hatásmechanizmusú oltás. Megkérdezed az orvost, hogy melyik a legkivitelezhetőbb a te allergiáiddal és kész. Senki nem beszélt itt laposföldhívésről, te meg egy fél oldalt teleírtál ilyen baromsággal. Egy megrögzött hülyének tűnsz.

Ha neked többet ér hogy egy francos oltástól rettegj, mint hogy feladd az eddigi tanulmányaiddal elért dolgokat, akkor csak tessék.

2021. nov. 1. 20:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kilences! Igazad van!
2021. nov. 1. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Próbálkozz szakorvosoknál, akár magánban is. Megközelítheted onnan is ezt a kérdést, hogyha tényleg ez az álmod, akkor várhat 1-2 évet, míg lezajlik ez a hisztéria, addig dolgozol, lesz élettapasztalatod és még az is lehet, hogy jobban jössz ki, mint a kortársaid.
2021. nov. 2. 07:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Már dolgozom, 21 éves vagyok. Egyetemre 24 éves koromig vesznek fel. Jövőre akartam jelentkezni.
2021. nov. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!