Mit csináljak ha nincs motivációm?
Figyelt kérdés
Semmi sem érdekel, dolgozni sem dolgozok, élősködök szerencsétlen szüleimen. Felkelni sincs kedvem az ágyból, legszívesebben örökké aludnék. Kimegyek az utcára és attól félek, hogy meglát egy ismerős és kérdi mit csinálok. Semmit! Én mindent elfogadtam, kirúgtak gyárból mert lassú voltam, nem vesznek fel sehova mert nincs tapasztalatom, 1 hét alatt 10 helyen voltam interjún és semmi kedvem nem volt, tudom, hogy nem vesznek fel és jobban belegondolva nem is akarom, mástól venném el a helyet meg ahova engem felvesznek amúgy sem jelentezne oda más, legalábbis az van a fejembe, mert mindig az ilyen raktáros-sofőr-eladó munkákat fogom ki tehát szinte 3 munka minimálbérért.. és rohadtul nincs kedvem ezt csinálni. Ezért nem is csinálom. Szüleimet sajnálom, lépnék én le, csak a hamvasztás is drága, bár csak egyszer kell kifizetni, így meg etetnek, itatnak a szülők aztán csak vagyok fél év alatt túlélnék pénzügyileg a temetést utána meg nem lenne további teher.2021. júl. 5. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!