Összedőlt az álmom, és azóta nincs motivációm. Mit tegyek?
Két éve mindennap azért teszek, hogy bejussak egyetemre egy olyan szakra ami nekem az álmom, szinte bármit megtettem volna, hogy bejussak, de most jött egy olyan plusz feltétel aminek én soha az életben nem fogok megfelelni, így megpróbálni is felesleges. Ez motivált engem az utóbbi két évben, ez hajtott előre, most nincs semmi motivációm, nincs B tervem egyelőre. Van három szakmám, dolgozom, és most is tanulok estin, de az az egyetemi szak az álmom volt. Más szak engem felsőoktatàsban nem érdekel.
Nem panaszkodni akarok, de ez az igazság. Mit tegyek? Volt már veletek hasonló? Mit csináltatok? Hogy alakult az életük később? Az elmúlt két évben a semminek tanultam, és dolgoztam, most meg el kell engednem életem àlmàt. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Szokás szerint. Sír, hogy baj van, mert nem tehet semmit, de az igazi okot nem mondja el és elvárja a tanácsot...
Mindegy, azért megkockáztatom: Mi az oka, hogy nem mehetsz egyetemre?
Nem leszek népszerű, de a kötelező oltás az oka. Közszolgálati pályára készültem eddig, és most be fogják vezetni a kötelező oltást. Én meg azt nem vállalhatom, beszéltem az orvossal és nem ajánlja (nagyon sok féle allergiám van), de dokumentumot erről nem állíthat ki, úgyhogy nincs kibúvó. És nem, nem hazudok. Azt kívánom, hogy bárcsak hazudnék, de nem, ez az igazság.
"Oltasd be magadat!" "Az ilyenek miatt van világjárvàny" "Ja, persze meg lapos a föld is" és társai mondatok NEM érdekelnek!
Csak és kizárólag értelmes válaszok érdekelnek! Köszönöm!
Érdeklődj, hogy valami orvosi véleménnyel - ami igazolná, hogy nem kaphatsz oltást - nem megkürelhető-e ez.
Amúgy meg többféle oltás is van, valamelyik csak jó. Nem fogsz belehalni. Attól, hogy az orvos nem ajánl valamit. A sok italt sem ajánlja mégis iszik a sok alkesz és nem hal bele.
Minden mindegy alapon... Add be a jelentkezést, ha szeptemberben is kell még az oltás akkor passziválod magad, 3 félévet egymás után megteheted. Ha addigra sem ül el ez a cirkusz akkorra felkészülten adod föl az álmodat/megszerzed az igazolást/mégis beoltatod magad. Lehet, hogy akkorra lesznek olyan oltóanyagok amit elfogadsz.
Azt, hogy az orvos mondja, de nem írja le az nem igaz! Valótlant állítasz! Ha ő nem teheti meg, akkor szakorvos kiállítja az igazolást.
Az orvos jobban tudja szerintem, hogy mit nem kaphatok. Bírom mikor valaki, akinek semmi köze az egészségügyhöz ide nyögi, hogy ,,NeM FoGsz MeGhAlNi, NeKeM is SEMMI BAJOM".
Igen, csak neked lehet nincs semmilyenféle allergiád, én meg vagy 100 dologra allergiás vagyok, szóval nem, nem kockázatátok, kösz. Az orvos meg nem fog semmit kiállítani, csak olyan kaphat mentességet papíron akinek lyukas a szíve, vagy éppen kemoteràpia alatt áll. De az oltásról akarok vitatkozni, az engem hidegen hagy, felőlem mehet mindenki havonta háromszor is "oltakozni", én biztos nem fogok egyszer sem. És nem, nem hiszek abban, hogy lapos a föld, meg Bill Gates bechippel minket meg egyebek, nem vagyok aluliskolàzott 100%-ig konteóhívő ember. Nem hiszek egy painttel megszerkesztett képben Facebookon meg hasonlók. Ez van, ez a problémám. Az oltás NEM opció! Innentől nem távgyógyítàsra, meg hasonlókra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hogyan lépjek túl azon, hogy soha nem lesz belőlem közszolgálati dolgozó.
Elnézést, ha kissé nyers voltam, de kicsit már unom, hogy állandóan mindenkitől azt kapom meg, hogy "laposfődhívó" "mijatad fógúnk kihaníí" meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!