Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok hülye ha egy...

Miért vagyok hülye ha egy kétféle képpen értelmezhető kérdést nem egy féle képpen válaszolok meg?

Figyelt kérdés

Két példát mondok:

1: mi a kakukktolyás? Arany, Petőfi, Ezüst. Lehet az ezüst a kakukktolyás, ha a költőkre gondolunk. Lehet Petőfi a kakukktolyás ha a fémekre gondolunk. Ezt levezettem a tanárnak és én voltam a hülye. Nem értem miért?

2: a matektanárom megkérdezte, hogy voltam-e az előző órán. Én mondtam, hogy nem, tegnap még nem voltam suliban (beteg voltam). Erre mindenki elkezdett kuncogni, a tanár meg (nem mondta ki) leidiótázott és azt mondta, hogy ő a mai előző órára gondolt. Tehát 5. órán ültünk és ő a 4. órára gondolt ami más tantárgy.

Mégis honnan kéne tudnom, hogy mire gondol? Tényleg én vagyok a hülye, ha előző óra alatt az előző MATEK órára gondolok?

Annyira nem értem. Hogy lehet, hogy másoknak ez egyértelmű?? Hogy lehet, hogy egyértelmű egy kétértelmű kérdés??? Komolyan nem értem. És nem, nem irodalom órán voltunk, hogy témához kapcsolódjon, hanem Fizika órán.

2021. okt. 31. 23:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
egy random hülyeséget osztott ki a tanár, mert épp nem volt kedve tanitani. 3 oldal nettó f*szság, töltsük ki. semmi köze a fizikához. Nem vagyunk már óvodások, hogy kakukktojást keressünk
2021. nov. 1. 14:39
 12/13 A kérdező kommentje:
5-ös. egyébként nem, óra elején kérdezte meg a tanár, hogy előző órán voltam-e. gondolkodás nélkül válaszoltam ahogy normális helyzetben szoktam.
2021. nov. 1. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az általános helyesírásodból gondoltam, hogy nem nagyon figyelted, mi szerepel kis- vagy nagybetűvel. De akkor passz. Kérdezd meg a kuncogókat, hogy honnan tudják, mi a kérdés (vagy mi a válasz). Ilyenkor a legjobb hozzáállás az, ha mered vállalni, hogy talán butaságot mondtál, és esetleg te is tudsz nevetni magadon.

2021. nov. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!