Szerintetek mikor kell elkezdeni készülni a karácsonyra?
Mi már novemberben el szoktunk kezdeni készülni, ne hirtelen kelljen mindent..
Lassan lassan megveszünk mindent a napi kalendáriumba is és fél díszítjük apránként a lakást is
Ajándékokra félre tenni, meg megvenni őket, november közepe - december eleje között.
Magára az ünnepre készülődni, mi december huszadika körül szoktunk..
Attól függ mit értesz karácsonyi készülődés alatt.
Nyilván a karácsonyi ebédet nem most fogod megcsinálni. Ajándékot meg jobb mielőbb kitalálni, megvásárolni. Ha nem sablon dolog, hanem személyre szóló és/vagy rendeléshez, szállításhoz kötött akkor akár hónapokkal előtte is meg lehet venni.
Imádom a karácsonyt de nagyon idegesít, hogy már októberben mindenhol karácsonyi reklámok mennek és a boltokban is kint vannak a karácsonyi díszek. Mire eljön a karácsony már mindenki megunja az egészet, mert legalább 2 hónapja tart.
Úgyhogy én december eleje előtt nem is szeretek rágondolni. Nálam az andventi naptárral kezdődik a karácsonyi hangulat.
Amikor te szeretnéd. Egyébként pedig semmit se kell. 3 évig anyukám halála után nem érdekelt a karácsony, mert csak fájdalmat éreztem, mivel ez az ünnep volt a családunk kedvence.
Én már most karácsonyi zenéket hallgatok kb 2 hete. Már voltunk a gödöllői Karácsonyházban (mindenkinek ajánlom ☺️), már Obiból vettem 3 db Szabó Üveg díszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!